Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Tears in Stockholm


   • Tears Photo #1
   1 of 1
   March 16, 2019

   Saturday   9:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Tears

   Insläpp: 20:00
   Scen: 21:00
   18 år Kultstämplade glamrockbandet Tears firar 50 år och spelar på Nalen Klubb. Tears bildades i Katrineholm redan 1968 och hade hits med låtar som "God Save the 45” och ”Rocky-T” på mitten av 70-talet när 10-i-topp med "Heta högen" var ett populärt radioprogram. Tears var unika i Sverige, och hämtade tidigt inspiration från brittisk och amerikansk "sminkpop", som David Bowie, Marc Bolan och Sweet.

   I samband med Tears 50-årsjubileum arbetar SVT och Jovan Radomir just nu med en dokumentär om Tears som kommer visas på SVT under våren. På en spelning i Katrineholm nyligen gästades Tears av ett av sina stora fans, Ola Salo från The Ark.

   TEARS medlemmar:
   Lars “Fubbe” Furberg – sång & gitarr
   Eddie “Eddan” Eriksson – gitarr & sång
   Matti Vuorinen – Bas
   Hans Fogelberg – Trummor & Slagverk
   Thomas Tompa Ericsson – Trummor & slagverk

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 275 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.