Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Sons of the East + Amistat in Stockholm


   • Sons of the East + Amistat Photo #1
   1 of 1
   June 8, 2019

   Saturday   9:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Sons of the East + Amistat

   Insläpp: 20:00
   Scen: 21:00
   18 år Efter förra årets utsålda Europaturné kommer australiensiska indiefolk-trion Sons of the East tillbaka till kontinenten, och för första gången besöker de Stockholm och Sverige. Den 8 juni intar de Nalen Klubb.

   När Sons of the East bildades i Sydney 2011 kunde ingen av de tre bandmedlemmarna tro att de bara några år senare skulle ha över 60 miljoner streams på svenska musiktjänsten Spotify. År 2019 är det inte bara ett faktum, det är också en underdrift. Trots att det egentligen bara har kommit ett fullängdsalbum, debuten ”Already Gone” (2015), är bandet populärare än någonsin.

   Den alternativa folk som Sons of the East levererar är en brokig blandning av akustiskt och elektroniskt, gitarrer och banjo. Lägg till finstämdhet och frontsångaren Jack Rollins röst, lika delar smörsångare som raspig country, så är framgången inte svår att förstå. Bandet står för något tidlöst men också modernt: som en blandning av Fleetwood Mac och Mumford & Sons, med soliga australiensiska inslag.

   Nu har bandet just släppt sin nya EP ”Burn Right Through”, med fantastiskt fina låtar, och firar med en Europaturné som stannar i Sverige i början av juni. Vi ses den 8 juni i Nalen Klubb!

   Support: Amistat

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 275 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.