Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Sarah Klang - UTSÅLT in Stockholm


   • Sarah Klang - UTSÅLT Photo #1
   1 of 1
   March 22, 2018

   Thursday   8:00 PM

   63 Kungsgatan
   Stockholm, Stockholms län 111 22

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Sarah Klang - UTSÅLT

    

   Sarah Klang har varit namnet på mångas läppar under 2017. Från den omtalade konserten på Way Out West och ett knäckande bra framträdande på Reeperbahn Festival i Hamburg till utsålda spelningar i Stockholm och Göteborg. Sarah har också presenteras bland de första namnen till nästa års SXSW i Austin, Texas, spelat in SVT:s På Spåret och debuterat i P3-rotation med senaste singeln Left Me On Fire. Bara tre låtar in i karriären har den stora rösten och det smärtande hjärtat redan öppnat tårkanalerna hos lyssnare världen över – musik att leva i och leva med. Berättelser att känna med och känna igen sig i.

   I februari 2018 släpps Sarah Klangs debutalbum Love In The Milky Way och under releaséturnén kommer hon till Fasching för att spela det helt nya materialet!

   - Den osannolika debutanten Sarah Klang välte en fullsatt teaterlokal med en sorts hjärtekrossad Weeping Willows-tradition på steroider, i en mantel med orden ”Saddest girl in Sweden” och med en röst större än samtliga använda klichéer. (Dagens Nyheter)

   Cost: 190 kr

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Sarah Klang - UTSÅLT