Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Ron Gallo - Den extroverta punk-filosofen är tillbaka med nya fullängdaren ’Stardust Birthday Party’. in Stockholm


   • Ron Gallo -  Den extroverta punk-filosofen är tillbaka med nya fullängdaren ’Stardust Birthday Party’. Photo #1
   1 of 1
   May 21, 2019

    

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Ron Gallo - Den extroverta punk-filosofen är tillbaka med nya fullängdaren ’Stardust Birthday Party’.

   Köp biljett via Tickster.

   250 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Tis 21 Maj Dörrar: 18.00 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare) Evenemang på Facebook.
   Tweet
   garage rock indie rock

   Ron Gallo

   Den extroverta punk-filosofen är tillbaka med nya fullängdaren ’Stardust Birthday Party’.

   Ron Gallo’s första album ‘Heavy Meta’ (2017) var ett skabröst garage-rock vrål om människans svagheter. För någon som vid tidpunkten inte ens fyllt 30 så lät Gallo som en mycket äldre man, oreparabelt trött på världen - färgat av ett kraschat förhållande med en missbrukare.  

   Den Philadelphia-födde rock’n’roll-slyngeln formligen stormade in med sina melodier lika svängiga som texterna var mörka. En självrannsakande, upprorisk inställning matchat med en cynisk humor som ljudmässigt spetsas av karaktäristiska psychobilly- och surf-gitarrer blandat med vilda ylanden. Musik som gjord för att spelas live. 

   Med nya fullängdaren ’Stardust Birthday Party’ (2018) är den extroverta punk-filosofen tillbaka. Nöjdare med tillvaron, men utan att tappa i intensitet och den här gången riktar han blicken inåt, på sin egen utveckling. Texterna handlar inte längre bara om mörker och smärta, men han ger fortfarande uttryck för sin livsfilosofi i kontext av sin kritiska syn på den samtida mänskligheten. 

   I maj kommer han till Stockholm och Bar Brooklyn med sitt band den 21:a maj!rongallomusic.com https://www.facebook.com/rongallomusic

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.