Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Jazzlab: UnoWho? + Erik Fabriciu in Stockholm


   • Jazzlab: UnoWho? + Erik Fabriciu Photo #1
   1 of 1
   January 29, 2018

   Monday   7:00 PM

   63 Kungsgatan
   Stockholm, Stockholms län 111 22

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Jazzlab: UnoWho? + Erik Fabriciu

    

   En kväll i månaden gör Fasching ett samarrangemang med Kungliga Musikhögskolan där vi får möjlighet att lyssna till morgondagens stjärnskott. Konserten följs av öppet jam. Denna kväll kommer vi få lyssna till:

   UNOWHO?

   Kontrabasisten Uno Dvärby är ursprungligen från Ånge i Medelpad men numera bosatt i Stockholm och studerar jazz på Kungliga Musikhögskolan. Uno började sin musikaliska bana med att spela klassiskt valthorn i många år. Han har varit med i både popband och folkmusikorkestrar, men numera syns han mest som tradjazzbanjoist och jazzbasist. Till Fasching kommer han med sitt projekt UnoWho? 

   Unos kompositioner är gjorda med en vision om att fånga svåra känslor på ett enkelt sätt, och även att belysa det komplexa i simpla nöjen. Med starka influenser från pop, folkmusik, och den svenska frijazzscenen skapas musik som är både trallvänlig och spännande. I bandet finner vi färgstarka musiker som har sin förmåga att överraska gemensamt, och musiken har färgats för att varje individ ska ha all möjlighet att göra detta. Det är musik där intentionen alltid kommer i första hand.

   Uno Dvärby - kontrabas/komposition
   Terese Lien Evenstad - fiol
   Alexander Ivarsson - klarinett
   Max Agnas - piano
   Amadeus Wedberg - trummor

    ERIK FABRICIUS

   Framför nykomponerad jazz från den debuten Nomad’s Query. Modern instrumental triojazz med fokus på atmosfär och egenhet med influenser som Pat Metheny, Brian Blade och Gilad Hekselman.

   Erik Fabricius – gitarr
   Samuel Löfdahl – bas
   Edvin Fridolfsson – trummor

   Cost: Fri entré

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Jazzlab: UnoWho? + Erik Fabriciu