Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Janne Schaffer A Music Story in Stockholm


   • Janne Schaffer A Music Story Photo #1
   1 of 1
   September 29, 2019

   Sunday   7:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Janne Schaffer A Music Story

   Insläpp: 18:00
   Scen: 19:00
   18 år Sveriges egna gitarrvirtuos Janne Schaffer kommer tillbaka till Nalen för en helkväll med musik från hans karriär som solist och som studiomusiker.

   Det kommer att bli mycket Gärdestad, som nu är populärare och aktuellare än någonsin bland annat genom filmen om Ted. Det blir också lite Abba – Janne var under våren på turné i Europa med symfoniorkester i egenskap av originalmusiker på Abbas plattor. Det blir en del Json Lindh som i år skulle ha fyllt 75 år samt ett helt knippe av Jannes egna låtar som “Halkans affär Norrland” med flera. Musiken blandas också med uppdaterade stories om inspelningarna.

   På scen
   Janne Schaffer gitarr, sång
   Johan Boding sång
   Peter Ljung keyboard
   Barbro Lindqvist  gitarr, sång
   Tobias Gabrielson  bas, sång
   Mårgan Höglund trummor

   Denna konsert är stående

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 370 SEK + service avg

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.