Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Flogging Molly | ADAM NILSSON - FLOGGING MOLLY BJUDER PÅ FEST x 2 I STOCKHOLM OCH GÖTEBORG! in Stockholm


   • Flogging Molly | ADAM NILSSON -  FLOGGING MOLLY BJUDER PÅ FEST x 2 I STOCKHOLM OCH GÖTEBORG! Photo #1
   1 of 1
   February 6, 2019

    

   Hornstulls Strand 4
   Stockholm, Stockholms län 117 36

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Flogging Molly | ADAM NILSSON - FLOGGING MOLLY BJUDER PÅ FEST x 2 I STOCKHOLM OCH GÖTEBORG!

   "Drunken Lullabies", "If I ever leave this world alive" och "Devil's Dance Floor" är tre av många hits från ett av världens mest energiska liveband. Det är fullt ös hela tiden när celtic punk-bandet Flogging Molly står på scen. I februari kommer de till Sverige för två konserter - 3 februari på Trädgår'n i Göteborg och 6 februari på Debaser Strand i Stockholm!
   Har man sett Flogging Molly live innan så vet man vad vi pratar om när vi säger att det är ett av världens bästa och mest röjiga liveband som finns. Har man inte sett dom innan? Ja då är det hög tid!

   Los Angeles-bandet beger sig ut på en stor Europaturné där Sverige äras med två besök. 3 februari på Trädgår'n i Göteborg och 6 februari på Debaser Strand i Stockholm. 100% energi utlovas!

   ADAM NILSSON Frontfigur och låtskrivare i band som Tysta Mari, Stilett, Passagerarnas Rockorkester och Adam Nilsson & Insatsstyrkanhttps://www.floggingmolly.com

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.