Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Ed Motta - Criterion Of The Sense in Stockholm


   • Ed Motta - Criterion Of The Sense Photo #1
   1 of 1
   October 24, 2018

   Wednesday   8:00 PM

   63 Kungsgatan
   Stockholm, Stockholms län 111 22

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Ed Motta - Criterion Of The Sense

   Hemma i Brasilien har han länge varit en mycket välkänd röst. I och med förra årets skiva Perpetual Gateways fick hela världen upp öron och ögon för denne musikaliske gigant. Skivan spelades in i Pasadena, Kalifornien, och producerades av ingen mindre än Kamau Kenyatta, som också producerade Gregory Porters debutalbum. Skivans tio låtar skrevs alla av Ed Motta själv.

   På skivan – och på scen – är Ed Motta i sina riktiga element. För när denne Rio de Janeiro-röst sjunger handlar det om flera element – inte bara ett. Här finns soul, solindränkt pop, funk, postbop, djup jazz och en nypa västkustrock. Nog märks det att Ed Motta inte bara är en gudabenådad barytonröst, utan också en vinylsamlare som har full kontroll på sitt musikaliska uttryck – och på musikhistorien! Han är dessutom avslappnad och säker bakom sitt elpiano.

   Till Fasching kommer denne instrumentalist, vokalist och låtskrivare tillsammans med hela sitt band för att bjuda på lika delar varm som elegant musik.

   Ed Motta – Fender Rhodes / sång
   Matti Klein – Piano, Keyboards
   Yoràn Vroom – Trummor
   Laurent Salzard – Elbas
   Arto Mäkelä – Gitarr

   Cost: 290/240/120 kr

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Ed Motta - Criterion Of The Sense