Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Björns vänner & Ulf Stureson in Stockholm


   • Björns vänner & Ulf Stureson Photo #1
   1 of 1
   April 12, 2019

   Friday   9:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Björns vänner & Ulf Stureson

   Insläpp: 20:00
   Scen: 21:00
   18 år Två av Sveriges eviga indiefavoriter på scen samma kväll: skånska Björns vänner och norrländska Ulf Stureson! De båda akterna har, på olika sätt, lyckats med bedriften att vara lika mycket kult som konstant aktuella. Fredag den 12 april ser vi dem båda på scen i Nalen Klubb. Biljetter släppta!

   Björns vänner
   Björns vänner är inne i sin andra storhetsperiod. Bandet hade sina första framgångar i mitten av 2000-talet och skapade då klassiker som ”Åkrar och himmel”, ”Vad ska jag med ett foto på dig?”, ”Kvar på film” m.f. De försvann sen lite från scenen men med albumet “Ni har stulit våra drömmar” (2014) visade Björns vänner att deras comeback inte handlade om nostalgi utan att de var bättre än någonsin. 2018 släppte de albumet “Smyger i skuggorna” och de förfinar sitt uttryck ytterligare. Richard Schickes unika textskrivning träffar rätt rakt igenom och låtarna går som vanligt inte att tröttna på.

   Ulf Stureson
   Den forna Traste Lindéns Kvintett-medlemmen Ulf Stureson blev legendarisk på egen hand mycket genom sitt debutalbum “I overkligheten” (1996). Sedan dess har det blivit totalt 5 soloplattor. Det hade gått 10 år sedan senaste soloalbumet när han 2017 släppte det hyllade albumet ”Alfta förr och nu”. Albumet tog näring i samma känslor som debutalbumet det va en nystart med tydligt tema, en självbiografisk tillbakablick med sikte på framtiden. Tillbaks till där det började. I Alfta.

   Till Nalen kommer Ulf som en trio tillsammans med Staffan Jonsson (fiol och gitarr) och Lisa Lindal (klaviatur).

   I samarbete med Adrian Recordings.

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 250 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.