Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   WWE Live in Oslo


   • WWE Live Photo #1
   1 of 1
   May 12, 2019

    

   Sonja Henies plass 2
   Oslo, Oslo

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   WWE Live

   Det er en glede å annonsere at WWE Live inviterer til sitt første liveshow i Norge. 12. mai 2019 besøker wrestling-stjernene Oslo Spektrum, og byr på storslagen sportsunderholdning for hele familien.

   Den internasjonale suksessen WWE Live har med seg favoritter som Roman Reigns, Finn Balor, Seth Rollins, Braun Strowman, Alexa Bliss, Sasha Banks, The Miz, Sheamus, Cesaro, Asuka og Bray Wyatt.

   WWE leverer underholdning av ypperste klasse hver uke – år etter år – verden rundt. Konseptet startet allerede på 1980-tallet, og har siden den gang vært en av verdens fremste leverandører av actionfylt familieunderholdning. Sendingene deres når ut til over 650 millioner hjem over hele verden, på 25 ulike språk. WWEs nettverk består av livesendinger og et massivt arkiv med videomateriale, som er tilgjengelig i over 180 land. Det globale underholdningsfenomenet har sin base i Stamford, Connecticut.

   Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å oppleve et av verdens mest kjente, actionfylte og spektakulære wrestlingshow live i Oslo Spektrum 12. mai 19.30!              

                                        


   OBS, flyttet arrangement!
   Arrangementet er flyttet fra 1. november 2018.
   Kjøpte billetter til den 1. november gjelder på ny dato. Dersom du ikke har anledning til å gå på ny dato, så må billettene dine refunderes på utsalgsstedet innen 13. oktober.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.