Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   UNGE FERRARI - – 18 år leg. (hovedsal) in Oslo


   • UNGE FERRARI - – 18 år leg. (hovedsal) Photo #1
   1 of 1
   April 5, 2019

   Friday   7:00 PM

   1 Arbeidersamfunnets plass
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   UNGE FERRARI - – 18 år leg. (hovedsal)


   Det man elsker med Unge Ferrari er kanskje det man nettopp hater ellers i livet: Uforutsigbarhet. Med det rykende ferske albumet «Midt imellom magisk og manisk» beviser han nok en gang at han er en musikalsk kameleon, og tekstene har aldri tatt oss tettere på.

   I prosessen med å lage albumet har Unge Ferrari også hele tiden tenkt på hvordan følelsene kan forsterkes live, der artist og publikum sammen kan dykke enda dypere ned i hans magiske og maniske verden. Han ønsker å skape en opplevelse som går litt utenfor en vanlig konsertopplevelse, og treffer flere sanser enn om man kun lytter til albumet.

   Det er ganske bemerkelsesverdig å tenke på hvor mye Unge Ferrari har rukket å få til siden han debuterte for bare litt over tre år siden med sterke samarbeid med Arif, Tomine Harket, Hkeem, Karpe Diem og Silvana Imam, og megahits som «Nostalgi», «Vanilje», «Lianer», «Ashanti», «Urettferdig», «Jeg er lei meg», «Jeg bruker ikke kondom» og «BBB». Han har solgt ut en rekke klubbkonserter, headlinet de fleste store festivalene, fylt Oslo Spektrum med Arif, opptrådt med symfoniorkester, og fortjent blitt nominert til flere P3 Gull og Spellemannspriser.


   Billetter i salg torsdag 6. desember kl. 10.00.
   Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg. (hovedsal) / fri alder (galleri). Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.