Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   STYX in Oslo


   • STYX Photo #1
   • STYX Photo #2
   • STYX Photo #3
   • STYX Photo #4
   1 of 4
   June 6, 2019

   Thursday   7:00 PM

   1 Arbeidersamfunnets plass
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   STYX


   For første gang siden Drammenshallen i 1981 vil det legendariske rockebandet Styx spille på norsk jord.

   Gjennom millioner av solgte album og en historie som spenner over fire tiår har Styx fått status som et ikonisk rockeband, og de er spesielt anerkjent for sine kompromissløse og unike konserter. Bandet ble oppdaget også av de yngre generasjonene da musikken deres har hatt en stor rolle i tv og film, blant annet i seriene «Supernatural» og «Freaks and Geeks».

   Deres lange og mangfoldige karriere har gitt dem et nærmest ubegrenset arsenal av sanger å hente fra når de kommer til Oslo for å gi den norske fansen en uforglemmelig opplevelse. Hits som «Lady», «Renegade», «Come Sail Away» og «Blue Collar Man» vil runge fra scenen. Tommy Shaw, James «JY» Young, Chuck Panozzo, Todd Suckerman, Lawrence Gowan og Ricky Phillips ga i 2017 ut sitt 16. studioalbum «The Mission». På det nye albumet tar de med oss på en reise til Mars, i form av et konseptalbum i klassisk, perfeksjonert stil.

   Styx opptrer i perfekt samspill for å ta publikum med på en musikalsk reise, med alt fra bitende hardrock til frydefull allsang og episke hits.

   Bill. kr. 524,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.