Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   PAPPASAFT - NORSK RÅKK - BLISTERHEAD - in Oslo


   • PAPPASAFT - NORSK RÅKK - BLISTERHEAD - Photo #1
   1 of 1
   August 25, 2017

    

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   PAPPASAFT - NORSK RÅKK - BLISTERHEAD -

   Gla'core, svensk punk og Norsk Råkk!
   Pappasaft har i løpet av året pådratt seg mye oppmerksomhet. Gjennom slippet av bandets andre fullengder «I Verste Velgående» har mange fått øynene opp for den livlige pønktrioen. Strålende kritikker for både plate og konserter, radiotid og ikke minst knusende live-opptredener har gitt gla'core-bandet et raskt voksende følge. Trioen er kjent for sine skarpe tekster og god teft for melodier.

   Norsk Råkk har i en årrekke markert seg med sine høyenergiske og upretensiøse liveshow landet over, og blander sammen musikalske elementer og stilarter med samme selvfølgelighet som de bytter instrumenter på scenen under konsertene sine. Den dansbare punkrocken, med innslag av ska-rytmer og melodisk reggae, appellerer til et bredt publikum, og lokker frem den gode feriefølelsen.

   Blisterhead har turnert siden mange av dere gikk i barnehagen – det nærmer seg 20 år med punkrock av rock’n roll-karakter. Fra Tromsø til Napoli, Paris til St Petersburg. Blod, svette og tårer. Bomber, MTV og The sound of unity. Gitarriff fra 1977, bassganger fra 1957 og fremdeles, etter mer enn 300 konserter, ubegrenset med punktrommer. Bandet er aktuella med ep-en «Border Control».

   FACEBOOK-EVENT


   Bill. kr. 150,- + bill. avg. 18 år leg.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT PAPPASAFT - NORSK RÅKK - BLISTERHEAD -