Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Mother Likes It presenterer: - BRUT BOOGALOO - LABEL - FIRETOP MOUNTAIN - SIMEN LOE in Oslo


   • Mother Likes It presenterer: - BRUT BOOGALOO - LABEL - FIRETOP MOUNTAIN - SIMEN LOE Photo #1
   1 of 1
   May 24, 2017

   Wednesday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Mother Likes It presenterer: - BRUT BOOGALOO - LABEL - FIRETOP MOUNTAIN - SIMEN LOE


   Mother Likes It er et selskap som samarbeider med artister og band av høy kvalitet uavhengig av sjanger.

   BRUT BOOGALOO
   Brut Boogaloo har vært et kjent navn blant rockeelskere siden de slapp sin smått legendariske ep «Do The Boogaloo» i 2001. I august slipper de sitt tredje album som det knyttes store forventninger til blant fansen, og vi tror de på ingen måte vil bli skuffa. Brut Boogaloo er heftige trommer, groovy bass, store og selvsikre gitarer, fengende vokallinje og bunnløs energi. At de elsker rock fra 70-tallet høres, men bandet har funnet den vanskelige oppskriften på å hente inspirasjon derfra samtidig som de høres originale ut.

   LABEL
   «Dette er en instant klassiker. Det er en debut det er lenge siden gamlelandet har sett maken til. Dette er gull. 24 karat.» Sitatet er hentet fra The Wilhelmsens anmeldelse av Label sin debutplate som de ga karakteren 9,5/10. Og det er langt fra den eneste anmeldelsen som roser Label opp i skyene. Musikken spenner fra softrock og vestkyst-pop, til dronete Sonic Youth-utblåsninger. Bandet er nå i gang med å spille inn sitt andre studioalbum, ventet å komme ut til sommeren.

   FIRETOP MOUNTAIN
   Firetop Mountain er et indieband fra Oslo som feirer 10-årsjubileum i år med en fersk plate i bagen. De spiller musikk i landskapet til band som Death Cab for Cutie, Arcade Fire og Jimmy Eat World. Ulikt en del band som smykker seg med lignende inspirasjonskilder er ikke Firetop Mountain introverte; det er høyt, skittent, og gjort med stor selvtillit både på plate og scene.

   SIMEN LOE
   Simen Loe er for mange kjent som vokalisten i bandet The Marble Kings. Loe har nå tatt steget og satser på egen solokarriere. Han har kreert et musikalsk landskap hvor man finner en atmosfærisk americana, men hvor musikerne aldri slipper taket i rockerne i seg. Det er ærlig, nakent og rått, både musikalsk og lyrisk.

   Bill. kr. 150,- + avg. 18 år leg.

   Baren vår Kjøkkenet er en del av inngangspartiet til John DEE, og åpner allerede kl. 19.00. Dørene til John DEE åpnes kl. 20.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Mother Likes It presenterer: - BRUT BOOGALOO - LABEL - FIRETOP MOUNTAIN - SIMEN LOE