Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   MEGADETH - special guests: Metal Church in Oslo


   • MEGADETH - special guests: Metal Church Photo #1
   1 of 1
   August 1, 2017

   Tuesday   7:00 PM

   1 Arbeidersamfunnets plass
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   MEGADETH - special guests: Metal Church

   Thrashpionerene til Sentrum Scene i august!
   Dave Mustaine var en sentral brikke i Metallica på debutalbumet «Kill 'Em All». Mustaine forlot Metallica i 1983 og startet Megadeth, som to år senere debuterte med «Killing Is My Business...And Business Is Good!». De ble ledende innen sin sjanger på 80-tallet, og fikk sitt kommersielle gjennombrudd med «Countdown to Extinction» i 1992.

   Megadeths 15. studioalbum «Dystopia» kom i 2016. «Det er lenge siden sist jeg hørte en like potent og angrepslysten gjeng på en Megadeth-plate som det jeg hører på ‹Dystopia›» skrev Norway Rock om albumet. I fjor spilte de også på Tons of Rock, og nå kan bandet igjen oppleves i klubbformat her til lands!

   Selveste Metal Church er med som special guests. Washington-bandet er pionerer innen thrash metal, og det strides om de var det første thrash metal-bandet, eller om musikken er mer power metal, eller en kombinasjon av disse. Det selvtitulerte debutalbumet kom i 1984.

   Festen fortsetter på John Dee etter konserten!

   Bill. kr. 435,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.


   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT MEGADETH - special guests: Metal Church