Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   MAZ JOBRANI: «Peaceful Warrior» in Oslo


   • MAZ JOBRANI: «Peaceful Warrior» Photo #1
   1 of 1
   April 11, 2019

   Thursday   6:30 PM

   1 Arbeidersamfunnets plass
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   EVENT DETAILS
   MAZ JOBRANI: «Peaceful Warrior»


   USAs største politiske komiker Maz Jobrani kommer endelig tilbake i Oslo, denne gang med sitt nyeste standup-show «Peaceful Warrior».

   Jobrani fikk sitt gjennombrudd som en av de grunnleggende medlemmene av The Axis of Evil Comedy Tour som ble vist på Comedy Central og har gjennom sin karriere hatt gjesteopptredener i mer enn 50 tv-serier og filmer, blant annet Grey’s Anatomy, Curb Your Enthusiasm, True Blood og Shameless. Nylig var han å se i en fast rolle i komiserien Superior Donuts.

   I 2015 kom den bestselgende boka «I’m Not a Terrorist but I’ve Played One on TV», hvor han på en befriende morsom måte forteller om oppveksten, det å være iransk-amerikaner, og om ferden oppover i en underholdningsbransje som higer etter å sette folk med innvandrerbakgrunn i en bås. Han er aktuell med Netflix-spesialen «Immigrant», hvor han fokuserer på dagens politiske klima og tar hardt for seg den nye virkeligheten med Trump som president. Han har en klar misjon: ved bruk av humor skal han få andre til å se innvandrer som et positivt ladet ord. Med brodd og innsikt vrir han på publikums oppfatning av innvandrere en spøk av gangen.

   «Maz Jobrani is challenging extremist ideology and Muslim stereotypes one punch-line at a time.» (The Atlantic)

   Bill. kr. 399,-/795,- (VIP) + bill.avg. 18 år leg.
   Unummererte sitteplasser. Dørene åpnes kl. 18.30.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.