Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   KARI BREMNES in Oslo


   • KARI BREMNES Photo #1
   1 of 1
   November 18, 2017

   Saturday   7:00 PM

   1 Arbeidersamfunnets plass
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   KARI BREMNES


   Kari Bremnes – nå også filmstjerne – slipper nytt album i høst, og inntar sin mer vante posisjon bak sangmikrofonen på Sentrum Scene 18. november!

   Kari Bremnes er en av våre aller fremste låtskrivere og sangere og hun er en formidabel liveartist. Hennes evne til nå ut til folk over hele landet er bemerkelsesverdig, og Kari knytter sterke bånd til sitt stadig større publikum. Til høsten er hun klar med nytt album.

   – Konsertene er det mest spennende jeg gjør. Og vi snakker høyspenning. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene. Jeg har alltid hatt stor respekt for publikum, men de første årene var jeg reddere. Etter hvert har vi utviklet noe som ligner et vennskap, publikum og jeg. Det er en absolutt forvandling, sier Bremnes.

   Kari har skrevet sanger halve livet, vært artist enda lengre og gjennom årene har hun utviklet nærmest sin egen sjanger. Kjernen i den er nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever, om både storhet og trivialiteter. Det er mange som gleder seg til nytt album fra Bremnes, men ventetiden kan brukes til å oppleve artisten i enda et nytt forum – hun spiller nemlig hovedrollen i den nye filmen «Kings Bay».


   Bill. kr. 450,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 19.00.

   NB! Ståplasser i hovedsalen og sitteplasser på galleriet.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT KARI BREMNES