Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   JAA9 & ONKLP - support: Richard Pumba Bravo & Kenneth Engebretsen in Oslo


   • JAA9 & ONKLP - support: Richard Pumba Bravo & Kenneth Engebretsen Photo #1
   1 of 1
   April 30, 2017

   Sunday   8:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   JAA9 & ONKLP - support: Richard Pumba Bravo & Kenneth Engebretsen


   Når Jaa9 & OnklP spiller på Rockefeller natt til første mai for tredje gang i 2017 så kan man si at en tradisjon er satt! Heldigvis! Gutta slapp et nytt kritikerrost album i høst hvor femmerne stod i kø. Nye sterke låter men også de gamle slagerne vil bli spilt opp, nye venner men også gamle lojale travere kommer, og som vil være med å sørge for en bonanza av en hiphop-konsert, en kveld for historiebøkene som man sier det.

   Siden hiphop-veteranene tok steget ut som duo i fra rapkollektivet Dirty Oppland i 2002 har de lagt en rekke utgivelser bak seg. De startet med «Bondegrammatikk», Norges mestselgende mixtape noensinne. Den fikk enorm oppmerksomhet og allerede året etter kom den første offisielle utgivelsen, «Sjåre Brym��, med landeplagen «Kjendisparty». Siden har de fulgt opp med hits som «Fredag», «Glir Forbi», «Partysvenske», «Alt på stell», «Jeg Er» og mange fler. OnklP har også hatt stor suksess med bandet OnklP & De Fjerne Slektningene de siste årene.

   Bill. kr. 295,- + bill.avg. 18 år leg.
   Dørene åpnes kl. 20.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT JAA9 & ONKLP - support: Richard Pumba Bravo & Kenneth Engebretsen