Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   HVORFOR DET? med Trond-Viggo og Steinar Sagen in Oslo


   • HVORFOR DET? med Trond-Viggo og Steinar Sagen Photo #1
   1 of 1
   April 27, 2017

    

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   HVORFOR DET? med Trond-Viggo og Steinar Sagen


   Konseptet er såre enkelt: Trond-Viggo inntar scenen, gjør litt hylende morsom standup og introduserer så Steinar Sagen, kjent fra Radioresepsjonen og en rekke andre humorprogrammer på tv og radio. Deretter rettes oppmerksomheten ut i salen, og publikum oppfordres til å spørre om absolutt hva som helst.

   Showet har forlengst blitt tv-programmer – i 2008 og 2009 gikk en serie programmer på NRK, med begeistret omtale og særdeles gode seertall. Nå er nye opptak gjort, og Hvorfor Det? blir igjen del av tv-underholdningen i de norske hjem.

   Det har blitt kalt fakirteater, ekstrem teatersport og mental strikkhopping. Og en ting er sikkert: Torgersens og Sagens show er ikke noe for skuespillere som klamrer seg til manus og hater improvisasjon. For hovedpersonene selv, derimot, er Hvorfor det? en opptur av dimensjoner.

   – Det er klart vi er nervøse, men det er jo også noe av sjarmen, at dette ikke er helt «safe». Utgangspunktet er jo at folk vil ha det gøy, og det gjør alt mye enklere. Vi kjører et veldig uformelt show. Men grue oss, det gjør vi alltid, sier Trond Viggo.

   NRK TV gjør opptak av arrangementet.

   Bill. kr. 270,- / kr. 220,- (student + A-kort) + bill.avg. 18 år leg.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT HVORFOR DET? med Trond-Viggo og Steinar Sagen