Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Highasakite in Oslo


   • Highasakite Photo #1
   1 of 1
   March 30, 2019

   Saturday   7:30 PM

   Sonja Henies plass 2
   Oslo, Oslo

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Highasakite

   Fantastiske Highasakite er endelig tilbake med nytt materiale og en ny spektakulær liveproduksjon. 30. mars 2019 kl. 19.30 gjester bandet nok en gang Oslo Spektrum!

   Etter å ha tatt en pause fra turnélivet for å konsentrere seg om å lage ny musikk, er det en glede å melde at et av landets mest populære liveband igjen er klare for å spille i Oslo Spektrum.

   Singlene «Out of Order» og «Elastic State of Mind» ble sluppet tidligere i år. Sistnevnte nådde førsteplassen på den offisielle norske radiolista i uke 35 og holder fortsatt topplasseringen i skrivende stund.

   Siden bandet ble til i 2011 på jazz konservatoriet i Trondheim har bandet gitt ut 3 album; «All That Floats Will Rain» (2012), «Silent Treatment» (2014) og «Camp Echo» (2016). De har også vunnet en spellemannspris, solgt ut Oslo Spektrum, solgt ut en internasjonal turné, vært headliner på Øya Festivalen og opptrådt på Nobels Fredspriskonsert, for å nevne noe.

   De er kjent for sine storslåtte produksjoner og et massivt lydbilde med en sterk vokal - vi gleder oss stort til å se dem i Oslo Spektrum 30. mars!

   Cost: 317.70

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.