Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Cirque du Soleil - Varekai in Oslo


   • Cirque du Soleil - Varekai Photo #1
   1 of 1
   September 3, 2017

    

   Sonja Henies plass 2
   Oslo, Oslo

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Cirque du Soleil - Varekai

   Cirque du Soleils storslåtte forestilling, Varekai, kommer endelig til Oslo Spektrum 1.-3. september 2017.

   Fredag 1. september er Cirque du Soleil tilbake i Oslo, denne gangen med det klassiske og kritikerroste showet Varekai, en suksessforestilling for hele familien, regissert av Dominic Champagne.

   Langt inne i en skog, på toppen av en vulkan, finnes en ekstraordinær verden. En verden fylt med underverk og mysterier. En verden kalt Varekai.
Fra himmelen slippes det ned en ensom ung mann, og historien om Varekai begynner. Han kastes inn i den magiske skogens skygger, en kaleidoskopisk verden som er gjennomsyret av vidunderlige skapninger. Han tas med på en eventyrlig reise, like spektakulær som fantastisk.

   Storslått og imponerende
   Det som en gang var et lite følge av tjue gateartister på midten av åttitallet har nå vokst seg til en stor institusjon med over 4 000 ansatte med høyt kunstnerisk nivå. På under tre tiår har Cirque du Soleil framført sine forestillinger og blitt sett av over 160 millioner publikummere i over 50 land.

   Cirque du Soleil har gjort seg berømt med sin kombinasjoner av storslåtte produksjoner, halsbrekkende akrobatikk, fantastisk musikk og humoristiske klovnenummer, til glede for barn og voksne.

   Det er med stor glede vi kan ønske velkommen til nok en fantastisk kvalitetsforestilling med Cirque du Soleil i Oslo Spektrum!


   Forestillinger:
   Fredag 1. september kl. 20.00
   Lørdag 2. september kl. 16.30
   Lørdag 2. september kl. 20.00
   Søndag 3. september kl. 13.00
   Søndag 3. september kl. 16.30

   Showets varighet er ca 2t15m inkludert pause.

   Categories: Festivals | Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Cirque du Soleil - Varekai