Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama in Oslo


   • Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama Photo #1
   1 of 1
   April 11, 2019

    

   Sonja Henies plass 2
   Oslo, Oslo

   EVENT DETAILS
   Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama

   USA`s tidligere førstedame, Michelle Obama, kommer til Oslo Spektrum torsdag 11. april 2019 med turneen, Becoming: An Intimate Conversation with Michelle Obama.

   13. november 2018 var det verdenslansering av Michelle Obamas memoarer «Min historie» (Becoming).  Boken har hatt stor suksess, og er allerede oversatt til 31 språk og ligger på førsteplass i 11 land. I boken deler hun sine ærlige refleksjoner om de opplevelser, både private og offentlige, som har formet henne. Fra hennes oppvekst i Chicago, balansen mellom karrieren og rollen som mor, og hennes år boende på den mest kjente adressen i verden.

   Michelle Obama anses i dag som en av vår tids mest toneangivende kvinner- og som førstedame av USA, den første afroamerikaneren i denne rollen. Hun var også med på å gjøre Det hvite hus mer inkluderende og åpent, samtidig som hun har blitt en av verdens tydeligste stemmer for kvinner og barn i USA- og verden over.

   - Jeg kunne ikke vært mer begeistret over å få besøke flere land og byer, sier Michelle Obama- og legger til: Jeg er overveldet over responsen turneen har fått så langt - og den interessen vi har fått fra så mange ulike miljøer. Jeg er derfor veldig glad for at vi kan forlenge turneen neste år- og fortsette samtalene med enda flere. Jeg kan nesten ikke vente med å fortsette diskusjonene som har vært så meningsfulle for meg- og forhåpentligvis for mange andre.

   Velkommen til samtale og refleksjoner, fra oppvekst til adresse Det hvite hus med Michelle Obama i Oslo Spektrum torsdag 11. april 2019.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.