Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   ADRIAN BELEW POWER TRIO in Oslo


   • ADRIAN BELEW POWER TRIO Photo #1
   1 of 1
   April 28, 2017

   Friday   7:00 PM

   Torgg 16
   Oslo, Oslo 0181

   EVENT DETAILS
   ADRIAN BELEW POWER TRIO

   Zappa-gitarist og King Crimson-frontfigur Adrian Belew på John DEE med powertrio!

   Adrian Belew er på turné med sin Power Trio, Julie Slick på bass og trommeslager Tobias Ralph. Ingen spiller instrumentene sine som dette bandet, og publikum får en gloheit forestilling og innføring i hans nye musikalske konsept FLUX: «Aldri det samme to ganger». Belew er en legendarisk gitarist og multi-instrumentalist, med en stemme og låtskriving som har sikret ham en lojal fanskare av musikkelskere.

   Belew dukket opp på gitarradaren da han turnerte med Frank Zappa, som senere sa at «Adrian har gjenoppfunnet elektrisk gitar». Han er å finne blant annet på det legendariske albumet «Sheik Yerbouti». Han var vokalist, gitarist, låtskriver og frontmann i King Crimson i over 30 år. «Discipline», hans første album med King Crimson, er en ubestridt klassiker. Han har også spilt på utgivelser med artister som David Bowie, Talking Heads, Laurie Anderson og Paul Simon – og har over 20 soloalbum i eget navn.

   Belews signaturtoner og unike bruk av effekter og teknikker fortsetter å være en stor innflytelse på dagens gitarister.

   Bill. kr. 360,- + bill.avg. 18 år leg.

   Baren vår Kjøkkenet er en del av inngangspartiet til John DEE, og åpner allerede kl. 19.00. Dørene til John DEE åpnes kl. 20.00.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT ADRIAN BELEW POWER TRIO