Change Location × Ljubljana, Slovenia

  Recent Locations

   Bridge and Tunnel, Full of Hell (ZDA) in Grieved (Sweden) in Ljubljana


   • Bridge and Tunnel, Full of Hell (ZDA) in Grieved (Sweden) Photo #1
   1 of 1
   May 8, 2012

   Tuesday  10:00 AM

   Masarykova 24
   Ljubljana, Slovenia

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Bridge and Tunnel, Full of Hell (ZDA) in Grieved (Sweden)

   Bridge and Tunnel so punk bend z Long Islanda, ki svojo glasbeno podobo gradi na glasnih kitarah, intenzivnih posthardcorovskih prelomljenih ritmih in izmenjavanju s čustvi prežetih žensko-moških vokalnih delov. Četverec skozi glasbo, v kateri se srečajo tudi z agresivnimi Cursive in Braid, Hot Water Music in Fugazi ter Small Brown Bike, predstavlja osebna občutja posameznika in njegove poglede na družbeno-politične teme. Bridge And Tunnel so doslej izdali dva dolgometražna albuma: East/West (No Idea Records, 2008) in Rebuilding Year (No Idea Records, 2011), dve 7-inčni plošči in eno split 7-inčno ploščo z zasedbo Young Livers.

   Full Of Hell so mlada zasedba z vzhodne obale ZDA, ki preigrava umazani hardcore, zmešan s počasnimi sludge/doom deli. Trenutno so ena najbolj vročih zasedb v HC vodah, saj se je pod njihovo zadnjo ploščo podpisala založba A389! Bend nenehno tura po ZDA in prav tako pogosto izdaja plošče. Kmalu bodo pri založbi Topshelf Records izdali split s somišljeniki Code Orange Kids. Full Of Hell ne bodo razočarali ljubitelje ekstremne in hitre glasbe, kakor tudi ne privržencev počasnih in težkih riffov.

   Grieved prihajajo s Švedske. So kar sveža zasedba, ki ustvarja nekakšno moderno mešanico novodobnega HC-ja in crusta. Spominjajo na kanadske Cursed s primesjo skandinavskega crusta. Za privržence hitrega in umazanega hrupa.

   Cost: Payment required - 5.00

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Bridge and Tunnel, Full of Hell (ZDA) in Grieved (Sweden)