Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Yölintu 25 vuotta – Maailma on kauneimmillaan juhlakonsertti in Helsinki


   • Yölintu 25 vuotta – Maailma on kauneimmillaan juhlakonsertti Photo #1
   1 of 1
   November 9, 2018

   Friday   7:00 PM

   4 Sturenkatu
   Helsinki, Finland 00510

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Yölintu 25 vuotta – Maailma on kauneimmillaan juhlakonsertti

   Yölintu-orkesteri täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 25 vuotta! Juhlavuoden ja juuri ilmestyneen albumin kunniaksi yhtye järjestää syksyllä 2018 kymmenen paikkakuntaa sisältävän Maailma on kauneimmillaan -nimeä kantavan konserttikiertueen. Konsertti on toivottu ja odotettu läpileikkaus Yölintu-orkesterin pitkästä historiasta.

   Juhlakonsertissa kuullaan Yölintu-orkesterin tunnetuimpia hittejä vuosien varrelta ja lisäksi hiljattain uudella albumilla julkaistuja kappaleita. Säestyksestä vastaa luonnollisesti Yölintu, joka on rakennettu konserttia varten arvokkaaseen monimiehiseen juhlakokoonpanoon. Konsertin sisällöstä saatiin esimakua viime syksynä Turun Konserttitalossa järjestetyssä ja miltei loppuunmyydyssä Simo Silmun 40 v. juhlakonsertissa, mutta mukana on nyt paljon uuttakin. Lähde mukaan Yölintu-merkkiselle aikamatkalle!

   – ”On upeaa päästä monen vuoden tauon jälkeen isolle konserttikiertueelle ja kiertää läpi kaikki Suomen suurimmat kaupungit! Yölintu-orkesteri täyttää tänä vuonna jo kokonaiset 25 vuotta ja kun vielä uusi upea albumikin on nyt vihdoin julkaistu, on tätä kaikkea hyvä juhlistaa tyylikkäällä konserttikiertueella. Maailma on kauneimmillaan, tervetuloa kaikki konserttiin!” sanoo yhtyeen solisti Simo Silmu.

   Yölintu-orkesteri:
   · Simo Silmu (laulu)
   · Joni Leino (rummut)
   · Jari Luostari (basso)
   · Jukka Harju (kitara)

   Orkesteri soittaa juhlakokoonpanossa.

   Cost: Alk. 40 € (sis. käsittelykulu)

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Yölintu 25 vuotta – Maailma on kauneimmillaan juhlakonsertti