Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Tuuttimörkö + Aksim in Helsinki


   • Tuuttimörkö + Aksim Photo #1
   1 of 1
   April 28, 2017

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Tuuttimörkö + Aksim

   ovet klo 00:00 /

   Liput ennakkoon alk. 12 €, ovelta 14 €, Ikäraja: K-18

   Tuuttimörkö

   Viileämpi kuin Jäämeri, mustavalkoisempi kuin Buster Keaton. Räppää aiheista, joiden olemassaolosta et aikaisemmin edes tiennyt. Ne sanat. Hypnoottista ja manipuloivaa. Ja ne synat. Pala funkin syvintä olemusta Härmässä. Ja puolet yleisöstä on aivan seis, kun Tuuttis repii yökerhon kappaleiks. Oikean gangsterin live on ebin. Ja cateringiksi riittää savuke + kola.

    

    

   Alun perin Tikkakoskelta kotoisin olevalla, sittemmin helsinkiläistyneellä Aksimilla on monta rautaa tulessa. Parhaiten hän lienee tunnettu räppikansalle Kemmuru-yhtyeen sympaattisena Mc:nä, mutta sen ohella hän on myös osaava DJ ja kovan luokan tuottaja. Biittinikkarin taidoistaan ja laadukkaista sävellyksistään kehuttu monilahjakkuus kuuluu myös HKI Crates -tuottajakollektiiviin. Hän on ollut tuottajana useilla kotimaisilla sekä ulkomaisilla rap-levyillä. Varsinaisen aliaksensa lisäksi Aksimilla on useita pseudonyymejä ja nimivariaatioita. Hänet on vuosien varrella opittu tuntemaan mm. aliaksilla Bläksim, Bläkie Flawless, Aksim2000, XDJ Aksim sekä Jakomäen Tyson.

   Aksim on alkanut Kemmurun määrittelemättömän keikkatauon aikana työstämään omaa soolomateriaalia. Ensimmäinen soololevy Isompaa kuin Aksim julkaistiin alkukesästä 2014.

    

   (Pe-La välinen yö)

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Tuuttimörkö + Aksim