Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Tavastian taiteiden yö: Ursus Factory, Lake Jons, MMSP in Helsinki


   • Tavastian taiteiden yö: Ursus Factory, Lake Jons, MMSP Photo #1
   1 of 1
   August 24, 2017

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Tavastian taiteiden yö: Ursus Factory, Lake Jons, MMSP

   ovet klo 20:00 /

   Liput ennakkoon VAPAA PÄÄSY, ovelta eteispalvelumaksu 3 €, Ikäraja: K-18

   Ei ennakkomyynnissä

   Elokuun toiseksi viimeinen torstai on omistettu Helsingissä Taiteiden yölle, myös Tavastialla.

   Ursus Factory on helsinkiläinen garagerock-duo, jossa kaksi lapsenkasvoista jätkää, Jussi ja Allu, saavat aikaan hillittömän energian ja riffit lyövät turpiin, mutta tunnelma on samaan aikaan täynnä miltei ylitsevuotavaa herkkyyttä. Vaikka meluvalli on agressiivisen päällekäyvä, Ursus Factory ei pelkää olla sanoituksissaan toisinaan avoimesti naiivi. Ursus Factoryn esikoislevy "Älä lopeta uskomista rakkauteen baby" ilmestyi heinäkuussa. Taiteiden yön keikka on viimeinen mahdollisuus nähdä bändin räjähtävää live-energiaa Helsingissä vähään aikaan!

   Lake Jons on kolmen ystävän muodostama yhtye, joka sai alkunsa laulaja-kitaristi Jooel Jonsin sooloprojektista. Jooel Jonsin kirjoittamat kappaleet ovat löytäneet lopullisen soundinsa yhdessä Jaskan ja Mikon kanssa jamisessioissa helsinkiläisessä autotallissa. Bändin musiikin kruunaa muun muassa Bon Iveriin, Josh T. Pearsoniin ja Beckiin verratun kolmikon upeasti yhteen soiva lauluharmonia. Debyytti-EP julkaistiin tammikuussa 2016.

   Heti ensimmäisellä singlellään "Vitun Otto" vakuuttanut punkryhmä MMSP on saanut huomiota mediassa ja on ehdottomasti yksi suomalaisen rock-musiikin tulevaisuuden toivoista. Tulevalta debyyttialbumilta irrotettu toinen sinkku "Darralooks" ilmestyi heinäkuussa.

    

    

    

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Tavastian taiteiden yö: Ursus Factory, Lake Jons, MMSP