Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Tavastian Lauantaidisko in Helsinki


   • Tavastian Lauantaidisko Photo #1
   1 of 1
   May 27, 2017

   Saturday  11:30 PM

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Tavastian Lauantaidisko

   klo 23:30-04:00 /

   Liput ennakkoon alk. 6,50 €, ovelta 6,50 €, Ikäraja: K-18

    Syyskuussa 2009 käynnistynyt huippusuosittu Tavastian Lauantaidisko tarjoaa kaupungin parhaat dj-vetoiset pop/rock/indie-tanssit joka lauantai keikkojen jälkeen aina aamuneljään saakka.

   Riehakkaasta menosta vastaavat dj:t Johannes Kostaja & Mini. Laaja musiikkilinja painottuu tanssittavaan pop-, rock- ja indiemusiikkiin eri muodoissaan, parhaista klassikoista tuoreimpiin hitteihin. Myös dj-vierailuja on ohjelmassa. Dj-ohjelmaa on myös Semifinalin puolella, joka tarjoaa rauhallisemman vaihtoehdon Tavastian hulinalle.


   Tavastian ovet avataan viikonloppuisin klo 20. Keikat alkavat esiintyjämäärästä riippuen klo 20.30-21 ja päättyvät klo 23 mennessä. Alkuillan konserttien jälkeen sali tyhjennetään siivousta varten, minkä aikana yleisö voi oleskella baarin puolella tai parvella, jotka ovat avoinna koko illan. Iltaklubien lipunmyynti alkaa klo 23.30, ja Tavastian suuri tanssilattia avataan puolen yön aikoihin. Alkuillan konserttiliput oikeuttavat jäämään myös loppuillan klubeille. Iltaklubeille on myös myynnissä rajoitettu erä ennakkolippuja Tiketissä.

    

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Tavastian Lauantaidisko