Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   The Renegades: Luopiotarina - Kirjan julkistusjuhla in Helsinki


   • The Renegades: Luopiotarina - Kirjan julkistusjuhla Photo #1
   1 of 1
   May 30, 2017

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   The Renegades: Luopiotarina - Kirjan julkistusjuhla

   ovet klo 18:00 /

   Liput ennakkoon alk. 15 €, ovelta 17 €, Ikäraja: K-18

   The Renegadesin matka Birminghamista suomalaisten suosikiksi

   Birminghamista 1960-luvulla ponnistanut The Renegades oli ensimmäinen Suomessa todellista massahysteriaa aiheuttanut rockyhtye. Se näytti sydänmaidemme estradeilla, kuinka rajua rock'n'roll voi todella olla ja mikä on kunnon lavashow.

   Yli sataan haastatteluun ja muuhun tutkimusmateriaaliin perustuva The Renegades - Luopiotarina kertoo yhtyeen alkuhistorian, sen hurjat menestysvuodet ja myöhemmät ajat kaunistelematta ja suoraan. Yhtyeen ura pitää sisällään järkyttäviä ihmiskohtaloita, rajuja kusetuksia, uskomattomia nousuja sekä aallonpohjia.

   Esa "Bluesministeri" Kuloniemi (s. 1956) on muusikko ja Yleisradion pitkäaikainen musiikkitoimittaja. Hän on kirjoittanut teoksen Go-Go Shoes - Honey B & T-Bonesin tarina ja suomentanut lukuisia alan elämäkerta- ja tietokirjoja.

   Kirjan julkistusjuhlaa vietetään Tavastialla 30.5. klo 18.00 lähtien, ja paikalla on tuolloin myös yhtyeen ainoa elossa oleva alkuperäisjäsen rumpali Graham Johnson. Illan aikana kuullaan Mighty friends of the Renegades and their royal guest stars -yhtyettä, jonka solisteina The Renegadesin parhaita hittejä esittävät mm. Esa Pulliainen, Tuomari Nurmio, Freeman, Harri Saksala ja Eduardo Martinez. Mighty friends of the Renegades and their royal guest stars -yhtyeen muusikista vastaavat: Markus Raivio (rummut), Eki Sutela (kitara), Hasse Walli (kitara), Harri Rantanen (basso), Mikko Rintanen (urut).

   Tapahtumassa myydään myös kirjaa erikoishintaan, maksutapana käy kortti ja käteinen.

    

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT The Renegades: Luopiotarina - Kirjan julkistusjuhla