Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   PastoriPike, Kingfish in Helsinki


   • PastoriPike, Kingfish Photo #1
   1 of 1
   October 20, 2017

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   PastoriPike, Kingfish

   ovet klo 00:00 /

   Liput ennakkoon alk. 10 €, ovelta 12 €, Ikäraja: K-18

   PastoriPike, oikealta nimeltään Pierlin Mpaka Makumbu, on Congossa syntynyt mutta sen jälkeen Suomessa koko ikänsä vaikuttanut Helsinkiläinen räppäri.

   Hän aloitti räppäämisen vuonna 2009, Pastorit -nimisessä kokoonpanossa. Pike on tyyliltään suorapuheinen, eikä häpeä sanoa mitä ajattelee. Vaikka suorapuheisuus usein jakaa mielipiteitä, on PastoriPikellä siitä huolimatta visiona yhdistää erilaisia ihmisiä musiikin avulla. Hänen toiveenaan on myös luoda ja levittää hyvää energiaa ympärilleen ja että muutkin ihmiset alkaisivat uskoa itseensä enemmän.

   Piken värikäs visio ja energia näkyy kaikessa hänen tekemässään, oli se sitten musiikki, videot tai hänen oma "Hullutyyli" -vaatemallistonsa.

   PastoriPike on tunnettu myös räjähtävänä ja karismaattisena live-esiintyjänä, ja hän onkin kiertänyt viime aikoina isojakin keikka- ja festarilavoja yhdessä mm. Mikael Gabrielin kanssa.

    

   Kingfish on monikulttuurisen Suomen äänitorvi. Uuden aallon suunnannäyttäjä. Just se somali, jonka tekemisiä sun tulee nyt kyttää, jos haluat nähdä tulevaisuuteen. Tietosanakirjassa on Energian kohdalla kuva Fisun keikalta. JustSeSomali. Koko kesä. Tonni. Hittiä hitin perään. Kuten Tasoi Recordsille miehen kiinnittänyt Mikael Gabriel räppää, junnut on tulevaisuus, varokaa Fisun plattaa.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT PastoriPike, Kingfish