Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Milo & Moses, Peela in Helsinki


   • Milo & Moses, Peela Photo #1
   1 of 1
   February 22, 2018

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Milo & Moses, Peela

   ovet klo 20:00 /

   Liput ennakkoon alk. 10 €, ovelta 12 €, Ikäraja: Ikärajaton

   Reilut kaksi vuotta toiminut ja säännöllisesti keikkaileva Milo & Moses on kahden yläastelaisen perustama kokoonpano, jonka ytimen muodostavat tällä hetkellä 16-vuotiaat Milo Mäkelä (sähkökitara) ja Moses Kuloniemi (rummut). Kontrabassoa soittaa 19-vuotias Jon Pettersson. Nuoren jazztrion esikoislevy ja poikien ikään nähden poikkeuksellinen kypsyys on kerännyt runsaasti kiitettäviä arvioita ja radiosoittoa.

   Levy-yhtiö KHY Suomen Musiikki Oy poimi nuorukaiset talliinsa vuosi sitten ja julkaisi kombon debyytti-lp:n syyskuussa 2016. Tämä kaikkien aikojen nuorin levyttänyt suomijazz-yhtye edustaa tyylillisesti groove jazzia ja julkaisi järjestyksessä toisen, Among Friends -nimisen albuminsa Flow Festival 2017 -tapahtuman yhteydessä. Ensimmäinen sinkkulohkaisu, kappale nimeltä Je!, julkaistiin 31. heinäkuuta 2017.

   Helsingin Sanomat palkitsi kakkosalbumin levy-arvostelussaan neljällä tähdellä: "Tällä toisella albumilla Mäkelä ja Kuloniemi tulkitsevat vielä rohkeammin ja rennommin omia sävellyksiään, jotka kuulostavat paikoin yhtä klassisilta ja koukuttavilta. Jännittävää seurata, mitä he soittavat viiden vuoden kuluttua, vaikka ei sitä kannata jäädä nyt odottamaan. Nyt on nyt."

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Milo & Moses, Peela