Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   - la 26.8.2017 Pariisin Kevät in Helsinki


   • - la 26.8.2017 Pariisin Kevät Photo #1
   1 of 1
   August 25, 2017

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   - la 26.8.2017 Pariisin Kevät

   pe 25.8. - la 26.8. 2 PÄIVÄÄ: /
   pe 25.8. PERJANTAI: Ovet klo 20:00 /
   la 26.8. LAUANTAI: Ovet klo 19:00 /

   Liput ennakkoon alk. 22 €, ovelta 24 €, Ikäraja: K-18

   PARIISIN KEVÄÄN KESÄN KIERTUE HUIPENTUU KAHTEEN ILTAAN HELSINGIN TAVASTIALLA 25. & 26. ELOKUUTA 

   Yhtye antaa yleisön päättää perjantain settilistan, lauantain biiseistä päättää Pariisin Kevät 

   "Nyt on aika heittää pallo yleisölle, astumme palvelukseenne yhdeksi illaksi, päättäkää viisaasti, päättäkää sydämellä."

    

   Pariisin Kevät esiintyy Helsingin Tavastia-klubilla kahtena perättäisenä iltana elokuun lopulla, perjantaina 25.8 & lauantaina 26.8.  Perjantai-illan settilistan kokonaisuudessaan äänestää yleisö. Lauantain settilistan päättää Pariisin Kevät. Lauantain keikka on samalla yhtyeen kesän päätöskeikka. Liput keikoille tulevat myyntiin huomenna perjantaina klo 09.

   "Settilistan rakentaminen keikalle on hienovaraista puuhaa, jopa taidetta. Me ollaan usein ajauduttu kiristystä ja lahjontaa muistuttaviin tilanteisiin. Nyt on aika heittää pallo yleisölle, astumme palvelukseenne yhdeksi illaksi, päättäkää viisaasti, päättäkää sydämellä. Joskus keikalla kysyn jengiltä minkä ne haluais kuulla, mutta on vaikea saada selvää siitä metelistä kun kaikki huutaa päällekäin omaa suosikkia. Nyt me annetaan teille, rakkaat tyypit, mahdollisuus kertoa oma toive ja tulla kuulemaan se perjantain keikalle. Lauantaina me päätetään setti ja lupaan sen olevan on niin taiten rakennettu, että sen kanssa on vaikea kilpailla. Se on meidän kesän kohokohta, päätösbileet, joissa päästetään pihalle kaikki festarikesän aikana syntyneet patoumat", kertoo yhtyeen keulamies Arto Tuunela. 

   Kaikki Pariisin Kevään klubikeikat ovat olleet Helsingissä vuoden aikana loppuunmyytyjä (Loose kesäkuussa 2016, Tavastia elokuussa 2016, The Circus helmikuussa 2017, Virgin Oil huhtikuussa 2017). Kahden päivän lippupaketteja on myynnissä rajoitettu määrä.

   Pariisin Kevät julkaisi 3. helmikuuta kuudennen albuminsa Kuume. Albumi nousi heti ensimmäisellä listaviikollaan suoraan Suomeen virallisen albumilistan paalupaikalle. Ykkössija oli yhtyeen uran ensimmäinen. Kuume 2017 -kiertueen keikat ovat olleet suurimmaksi osaksi loppuunmyytyjä. Albumilta on julkaistu singlet Tiputa sun aseet, Hei mä soitan sulle ihan kohta, Pilvissä ja Matkalla sun luo. 

    

   Perjantai 22 €
   Lauantai 22 €
   2 Päivää 39 € (rajoitettu erä)

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT - la 26.8.2017 Pariisin Kevät