Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   KATTO AUKI (YONA, AIVOVUOTO) in Helsinki


   • KATTO AUKI (YONA, AIVOVUOTO) Photo #1
   1 of 1
   August 30, 2017

   Wednesday   7:00 PM

   Telakkakatu 8
   Helsinki, Finland FI-00150

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   KATTO AUKI (YONA, AIVOVUOTO)

   Viimeisellä Katto Auki - klubilla kesän viimeiset tahdit iskevät Yona ja Aivovuoto.

   Omaa tietään kulkeva laulaja-lauluntekijä Yona on kasvattanut suosiotaan hiljalleen, mutta varmasti jo kuuden vuoden ja kuuden sooloalbumin verran.

   "Musiikki on parasta mitä tiedän, enkä halua nyt elää mitään muuta elämää kuin elämää musiikin parissa. Toivon, että voin musiikkini kautta voimaannuttaa ja rohkaista ihmisiä elämään rohkeammin, sekä tuntemaan pelottomammin." -Yona

   Yona yhtyeineen elää livetilanteissa intuitiivisesti ja osittain imrovisoiden. Tunnelma vaihtuu hypnoottisesti intiimistä eppiiseen, ja musiikilliset raja-aidat kaatuvat, sillä Yonalle niillä ei merkitystä.

   Yhdessä Aivovuodon ja SMC Lähiörottienkin tuottajina tunnetuiden K.V.N & Lobon kanssa tehty rap-henkinen EP; Yona – Jano. EP:n julkaistaan 19.8. Levyn julkaisee Monsp Records.

   Parhaillaan Yona säveltää- ja sanoittaa seitsämännen sooloalbumiansa Yona:7, yhdessä yhtyeensä Liikkuvien Pilvien sekä tuottaja Didier Selinin kanssa. Albumi julkaistaan vuonna 2017.

   https://www.facebook.com/yonalaulaa/?fref=ts
   https://open.spotify.com/artist/5BkXsfNLBm4G7L82WEBCfv

   -------------------------------

   Aivovuoto on itä-helsinkiläinen rap-yhtye, jonka solisti Jodarok ja tuottajaveljekset K.V.N & LOBO perustivat vuonna 2012. Yhtye on julkaissut uransa aikana kolme levyä - debyytin "Aivovuoto" ja sitä seuranneet "Vihaa karkkia" ja "Se tuli televisiosta". Aivovuodon musiikki on skandinaavista viuluhoppia ryyditettynä Jodarokin ihmislähtöisillä tarinoilla ja pateettisilla aforismeilla. Neljäs levy "Dötöx" julkaistu keväällä 2017. Levyltä on julkiastu singlet "Odotin että", "Nosta puhelin ilmaan" ja "Joku muu uus sukunimi"

   https://www.facebook.com/Aivovuoto/
   https://open.spotify.com/artist/0vIwzLRr3uDumTBaCmU0fm

   UUSI ENNENNÄKEMÄTÖN KLUBI-KONSEPTI SUOMEEN - LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

   Helsinkiin syntyy uusi ennennäkemätön klubi-konsepti, kun Katto Auki –klubi aukaisee kirjaimellisesti kattonsa Nosturissa 7. kesäkuuta alkaen. Konsepti nähdään ensimmäistä kertaa ja vastaavaa ei ole missään muualla Suomessa.

   Katto Auki koostuu kotimaan uusista huippulupauksista ja tämän hetken seuratuimmista kotimaisista artisteista Anna Puusta Ursus Factoryyn. Klubi-illat tarjoavat keikkaympäristöltään ainutlaatuisia ja tasokkaita keikkoja musiikillisesti kesäisellä linjalla.

   Katto Auki on helposti lähestyttävä konsepti, jossa yhdistyvät keikkojen maanläheisyys, edulliset keikkahinnat, mannerhenkinen sijainti ja urbaanit safkat. Nosturi on paikkana ainoaa laatuaan, jollaista ei ole missään muualla Helsingissä. Puhumattakaan musiikki-klubin aukeavasta katosta.

   KAIKKI LIPUT ENNAKKOON ALK . 11€ OSOITTEESTA:
   http://www.ticketmaster.fi/artist/katto-auki-klubi-lippuja/984430?langua...

   KATTO AUKI Nosturi AIKATAULUT:

   Elmun Baarin terassilla DJ Nada & DJ Marc 18:00→
   Keittiö aukeaa klo 17:00

   Ovet klo 19
   Support klo 20
   Headliner klo 21

   Konsertti-illoissa Helsingin urbaaneimmat safkat tarjoaa Elmun Baari! K18

   Cost: 11,00 / 12,00 €

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT KATTO AUKI (YONA, AIVOVUOTO)