Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   KAMELOT (USA) / FLAT EARTH / LEAVES EYES (GER) in Helsinki


   • KAMELOT (USA) / FLAT EARTH / LEAVES EYES (GER) Photo #1
   1 of 1
   September 25, 2018

   Tuesday   7:00 PM

   Telakkakatu 8
   Helsinki, Finland FI-00150

   Performers:
   EVENT DETAILS
   KAMELOT (USA) / FLAT EARTH / LEAVES EYES (GER)

   Kamelot syyskuussa Helsinkiin ja Tampereelle

   Yhdysvaltalainen progressiivista, sinfonista voimametallia soittava Kamelot saapuu syyskuussa Suomeen. Keikat ovat osa The Shadow Theory -albumin maailmanlaajuista julkaisukiertuetta.

   The Shadow Theory laajentaa Kamelotin soundia. Vuoden 2016 lopusta alkaen työstetty pitkäsoitto yhdistelee suurta, perinteistä äänimaailmaa ja industrial-elementtejä. Sanomaltaan levy on pohdiskeleva: The Shadow Theory käsittelee nykyajan henkeä ja sen ongelmallisuutta.
   – Maailman tulevaisuus on mielenkiintoisempi ja pelottavampi kuin koskaan. Tämä vastakohta on esillä useissa tulevan levyn biiseissä, kosketinsoittaja Oliver Palotai kertoo.

   Kamelot on odotettu Suomen-vieras. Viimeksi vuosina 2013 ja 2015 täällä soittanut bändi on nykyisen laulajansa Tommy Karevikin kanssa todella kovassa live-iskussa. Syyskuussa 2018 Suomessa koetaan totaalinen metallielämys.

   Samoilla keikoilla esiintyvät myös tuore kotimainen Flat Earth sekä norjalais-saksalainen Leaves' Eyes. Flat Earth sai alkunsa, kun ex-Amorphis-basisti Niclas Etelävuori löi päänsä yhteen kahden ex-HIM-miehen kanssa. Etelävuori, kitaristi Linde ja rumpali Kaasu sekä laulaja, aiemmin Polanski-yhtyeessä äännellyt Anttoni "Anthony" Pikkarainen ovat yhdessä Flat Earth, jonka ensimmäinen single Blame on tänään 27. toukokuuta uunituore. Debyyttialbuminsa Flat Earth julkaisee vielä vuoden 2018 aikana.

   Ti 25.9.2018
   Nem Agency Presents:
   KAMELOT (USA) - The Shadow Theory World Tour
   Special guests: FLAT EARTH, LEAVES EYES (GER)

   ti 25.9.2018 Helsinki, Nosturi
   ke 26.9.2018 Tampere, Pakkahuone

   Ennakkoliput:
   30 e + toimituskulut, 35 e ovelta
   Tampereen liput myy Lippupiste ja Tiketti
   Helsingin liput myy Ticketmaster

   http://www.elmu.fi
   http://www.nem.fi S/K18

   Cost: 33,50/ 35,00

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.