Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Hellsinki Industrial Festival 26.-27.10.2018 in Helsinki


   • Hellsinki Industrial Festival 26.-27.10.2018 Photo #1
   1 of 1
   October 26, 2018

   Friday   8:00 PM

   Telakkakatu 8
   Helsinki, Finland FI-00150

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Hellsinki Industrial Festival 26.-27.10.2018

   Elektrik Products, Club Infektio and Findustry present:

   HELLSINKI INDUSTRIAL FESTIVAL

   Suicide Commando (BE)
   NACHTMAHR (AT)
   GRENDEL (UK)
   Freakangel (EE)
   Sirus (AU)
   Larva (ES)
   Black Light Discipline
   Blastromen

   Club Infektio DJ's afterparty
   + More

   Tickets

   In advance:

   2 days 50 €
   1 day 30 €

   From door if left:

   2 days 60 €
   1 day 35 €

   SUICIDE COMMANDO

   Nyt puhutaan elektronisen musiikin todellisesta pioneerista. Belgialainen Suicide Commando on perustettu yli 30 vuotta sitten, mutta Suomeen tämä industrial/EBM-legenda saadaan ensimmäistä kertaa vierailulle vasta nyt. Suicide Commando on itseoikeutetusti Hellsinki Industrial Festival 2018:n lauantain pääesiintyjä.

   Suicide Commandon musiikissa yhdistyvät hurjat syntetisaattorivallit, uhkaavan painostavat biitit ja nokkamies Johan Van Royn mellakkaan yllyttävät laululinjat. Tätä yhtyettä ei kannata jättää väliin!
   ———
   The Belgian industrial/EBM legend Suicide Commando will perform in Finland for the first time ever on the Hellsinki Industrial Festival 2018. This legendary band was formed in 1986 and has so far released nine studio albums and countless. Don’t miss this!

   NACHTMAHR

   Lumouksessa viime kesänä vakuuttanut suuruus palaa Suomeen, ensimmäistä kertaa täysmittaisen shown kera. Maailman virallisen tanssidiktaattorin esitykseltä on lupa odottaa viimeiselleen hiotun industrialsoundin lisäksi tanssityttöjä, uniformufetismiä ja lisää kiistanalaista kuvamateriaalia.
   ____________
   Austrias dancedictator returns to Finnish soil first time ever with full show.

   GRENDEL

   Suomalaisille mm. parin vuoden takaisesta täyteen pakatusta Gloriasta (Club Infektio) tuttu Elektro-Industrialbändi Grendel on skenen kovimpia nimiä. Taajaan listahittejä ja festarikeikkoja (Mm. tämän vuoden Amphi-Festival) tekevä kokoonpano nähdään Nosturin lavalla perjantaina 26.10.
   -----------
   Originally Dutch, now Londonialized Electro-Industrial outfit Grendel packed up Helsinki´s Gloria a couple of years back and is now returning with a vengeance.

   FREAKANGEL

   Baltian kiistatta isoin Industrialbändi, Dmtry Darlingin johtama Freakangel määritteli viime vuoden “How The Ghost Became“-albumilla itsensä uudelleen. Industrialin ja suoremman elektronisen tanssimusiikin seasta on nyt löydettävissä yhä monipuolisempia ja synkempiä sävyjä, jopa äärimetallielementtejä. Samalla yhtyeen rivistö kaunistui kummasti Evestuksesta tutun Tanyan korvatessa Roman Demchenkon rummuissa.
   ___________
   Baltic's undoubtly biggest Industrialmetalband.

   SIRUS

   Australiasta ponnistava nuori lupaus on tämän hetken soitetuimpien artistien listoilla sekä Club Infektion että EP:n riveissä. Bändi yhdistelee musiikissaan saumattomasti elementtejä elektropopista djentmetalliin ja tehtailee näyttäviä videoita ja modernia soundia kuin olisi omaksunut homman äidinmaidossa.
   --------------------
   Australia's raising force Sirus combines elements from elektropop to Djentmetal like they were born for that.

   BLACK LIGHT DISCIPLINE

   Kuopion elektrometallijyrä ei ainakaan suomalaisille esittelyjä kaipaa. Näin on tapana kirjoittaa ja esitellä kuitenkin niin helvetisti. Mehän emme moiseen sorru.
   -----------------------
   Kuopio's Elektrometalforce is certainly among the biggest names of the genre for Finnish audience.

   LARVA

   Espanjalainen Larva on Hellsinki Industrial Festival -tapahtuman esiintyjien joukossa erityislaatuinen tapaus. Larva ei tamppaa tuhatta ja sataa, vaan antaa tilaa myös rauhallisemmille tunnelmille. Näiden barcelonalaisten aurinko ei silti juurikaan paista, vaan Larva totta kai tappaa talossa ja puutarhassa. Larva kiertää jatkuvasti Euroopan suuria industrial-festareita, nyt on harvinainen tilaisuus nähdä bändi livenä Suomessa.
   ————
   This way something wicked comes from Barcelona, Spain. The industrial/EBM outfit Larva examines the darker trends of the human mind, and does so with a stylistic mix of hard beats, somber moods and brooding vocals. K18

   Cost: alk. 30,00

   Categories: Concerts & Tour Dates | Festivals

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Hellsinki Industrial Festival 26.-27.10.2018