Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Gösta In Memoriam - Lisäkonsertti in Helsinki


   • Gösta In Memoriam - Lisäkonsertti Photo #1
   1 of 1
   October 3, 2017

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Gösta In Memoriam - Lisäkonsertti

   ovet klo 20:00 / Showtime: 21:00

   Liput ennakkoon alk. 26 €, ovelta 28 €, Ikäraja: K-18

   Gösta In memoriam -konserttien korvaavat ajankohdat selvillä

   Ostetut liput kelpaavat sellaisinaan uuteen konserttiin.

    

   Gösta Sundqvistista kertovan kirjan Gösta In Memoriam -julkaisukonsertit Tampereella ja Helsingissä jouduttiin siirtämään sairaustapauksen johdosta. Nyt yhtyeen jäsenistö on hyvässä kunnossa ja valmiina korvaamaan peruuntuneet esitykset. Helsingin Tavastia-klubin uudet esiintymisajankohdat ovat 2. ja 3.10.2017. Tampereen Klubin keikka järjestetään 22.11.2017.

    

   Leavings-yhtyeen vieraina Jarkko Martikainen, Siiri Nordin sekä Jouni Hynynen

   Gösta Sundqvistin syntymästä on tänä vuonna kulunut 60 vuotta. Gösta menehtyi 16.8.2003 ja tasan 14 vuotta myöhemmin järjestetään muistokonsertit Tavastialla.

   Tilaisuuksissa tullaan kokemaan Gösta In Memoriam-konsertti, jossa esiintyvät Leevi & The Leavings-yhtyeessä soittaneet Risto Paananen (basso, kitara, taustalaulu) Juha Karastie (kitara) ja Niklas Nylund (rummut). Kolmikko esittää kokoonpanon klassisia kappaleita vierailevien solistien kanssa. Lavalle nousevat Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen, Leavings-miesten kanssa yhteistyötä tekevä Siiri Nordin sekä laulaja/lauluntekijä Jarkko Martikainen.

   Leevi and the Leavings -yhtyeen nokkamies Gösta Sundqvistin (1957-2003) elämäkerta Gösta Sundqvist - Leevi and the Leavingsin dynamo on puuttuva teos suomalaisen populaarikulttuurin kaanonissa. Julkisuutta ja keikkailua karttaneesta Sundqvistista on tullut salaperäisyyden verhoama myytti. Elämäkerta pureutuu moniulotteiseen persoonaan myytin takana. Elokuussa julkaistava kirja koostuu Sundqvistin kanssa työskennelleiden sekä ystävien haastatteluista, arkistomateriaalista sekä Sundqvistin laajan tuotannon esittelystä ja analysoinnista.

   Göstan muistoa kunnioitetaan myös julkaisemalla Leevi & The Leavings-yhtyeen tuotantoa uudelleen. Tänä vuonna Svart Records kautta ilmestyvät Suuteleminen kielletty ja Mies joka toi rock´n´rollin Suomeen (toukokuu), Kadonnut laakso ja Raha ja rakkaus (heinäkuu), Perjantai 14. päivä ja Häntä koipien välissä (syyskuu) sekä Musiikkiluokka ja Varasteleva joulupukki (joulukuu). Lisää Leavings-vinyyleitä ilmestyy ensi vuoden aikana.

    

   Ennen 31.08.2017 ostetut liput voi myös halutessaan palauttaa Tiketin toimipisteisiin 13.09.2017 mennessä.

   Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Gösta In Memoriam - Lisäkonsertti