Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Gösta In Memoriam in Helsinki


   • Gösta In Memoriam Photo #1
   1 of 1
   October 2, 2017

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Gösta In Memoriam

   ovet klo 20:00 / Showtime: 21:00

   Liput ennakkoon alk. 26 €, ovelta 28 €, Ikäraja: K-18

   Loppuunmyyty

   Gösta In Memoriam -konserttien korvaavat ajankohdat selvillä

   Ostetut liput kelpaavat sellaisinaan uuteen konserttiin.

    

   Gösta Sundqvistista kertovan kirjan Gösta In Memoriam -julkaisukonsertit Tampereella ja Helsingissä jouduttiin siirtämään sairaustapauksen johdosta. Nyt yhtyeen jäsenistö on hyvässä kunnossa ja valmiina korvaamaan peruuntuneet esitykset. Helsingin Tavastia-klubin uudet esiintymisajankohdat ovat 2. ja 3.10.2017. Tampereen Klubin keikka järjestetään 22.11.2017.

    

   Gösta Sundqvistin syntymästä tulee tänä vuonna 60 vuotta, ja miehen kunniakasta uraa muistellaan Tavastia-klubilla 16.8.2017.

   Tuolloin järjestettävässä Gösta In Memoriam -konsertissa Leevi & The Leavings -yhtyeessä soittaneet Risto Paananen (basso, kitara, taustalaulu) Juha Karastie (kitara) ja Niklas Nylund (rummut) esittävät kokoonpanon klassisia kappaleita vierailevien solistien kanssa. Leavings-yhtyeen vieraina Jarkko Martikainen, Siiri Nordin sekä Jouni Hynynen. Illan isäntänä toimii Radio Helsingin toimittaja DJ Njassa.

   Samalla Tavastialla julkaistaan Gösta Sundqvistin odotettu elämäkerta Gösta Sundqvist - Leevi and the Leavingsin dynamo. Kirja koostuu Sundqvistin kanssa työskennelleiden ja ystävien haastatteluista, arkistomateriaalista sekä Sundqvistin laajan tuotannon esittelystä ja analysoinnista.

   Göstan muistoa kunnioitetaan myös julkaisemalla Leevi & The Leavings -yhtyeen tuotantoa uudelleen. Tänä vuonna Svart Records kautta ilmestyvät Suuteleminen kielletty ja Mies joka toi rock´n´rollin Suomeen (toukokuu), Kadonnut laakso ja Raha ja rakkaus (heinäkuu), Perjantai 14. päivä ja Häntä koipien välissä (syyskuu) sekä Musiikkiluokka ja Varasteleva joulupukki (joulukuu). Lisää Leavings-vinyyleitä ilmestyy ensi vuoden aikana. 

    

    

   Ennen 31.08.2017 ostetut liput voi myös halutessaan palauttaa Tiketin toimipisteisiin 13.9.2017 mennessä.

   Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT Gösta In Memoriam