Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   DJ Bunuel Kohti valoa 40 vuotta in Helsinki


   • DJ Bunuel Kohti valoa 40 vuotta Photo #1
   1 of 1
   October 21, 2017

   Saturday   4:00 PM

   4 Sturenkatu
   Helsinki, Finland 00510

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   DJ Bunuel Kohti valoa 40 vuotta

   40-vuotisen dj-uran kunniaksi järjestettävä Kohti valoa 40 vuotta on juhla kaikille, joille hyvä musiikki ja ruoka ovat sydäntä lähellä.

   Iltamat tulevat koostumaan kahdesta osasta. Klo 16.00 alkava imaginäärinen radiolähetys spiikataan lavan studiosta, mutta musiikki esitetään livenä.  Lavalla nähdään hämmentävä kattaus suomalaisen musiikin historiaa Jone Takamäestä ja Kingston Wall left overista Broadcastiin ja Merlroseen. Palefacesta ja Yonasta Timo Lassyyn ja Iro Haarlaan. Konsertissa esiintyy yli 30 artistia ja kestää arviolta 5 tuntia.

   Konserttielämystä täydellistää ”villiyrttien kuningas” Sami Tallbergin suunnittelema kahden ruokalajin menu, joka tarjoillaan ruoan etukäteen varanneille konsertin aikana.

   Illan jatkot järjestetään Alakulttuuritalon toimesta Kulttuuritalon kellarissa ja Kitchenissä. Näyttävä dj-kavalkadi huolehtii siitä, että tanssinälkäiset pääsevät toteuttamaan itseään.

   Cost: alk. 35 € (ovelta alk. 38 €)

   Categories: Concerts & Tour Dates | Nightlife & Singles

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT DJ Bunuel Kohti valoa 40 vuotta