Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   BORIS (JPN) in Helsinki


   • BORIS (JPN) Photo #1
   1 of 1
   August 25, 2017

   Friday   7:00 PM

   Telakkakatu 8
   Helsinki, Finland FI-00150

   Performers:
   EVENT DETAILS
   BORIS (JPN)

   JAPANILAISBÄNDI BORIS PALAA HELSINKIIN JUHLAKIERTUEELLAAN
   Pe 25.8.2017 Helsinki, Nosturi +PH

   Stoneria, doomia, post-rockia ja dronea soittava japanilaisyhtye Boris saapuu Helsinkiin perjantaina 25. elokuuta. Tänä vuonna Boris viettää 25-vuotisjuhlaansa ja merkkivuoden kunniaksi on luvassa maailmankiertue sekä uusi albumi. Heinäkuun 14. päivä ilmestyvä “Dear” on järjestyksessään bändin 23. studioalbumi ja ennakkotietojen mukaan yksi yhtyeen raskaimmista. Liput Nosturin konserttiin tulevat myyntiin torstaina 1. kesäkuuta klo 9:00 Ticketmasterissa.

   Sunn O))):n, Sleepin ja Earthin kaltaisten bändien tavoin drone-metallin keskeisiin nimiin lukeutuva Boris on vuodesta 1992 jatkuneella urallaan julkaissut yli 20 pitkäsoittoa, joista merkittävimpinä pidetään vuosituhannen taitteen molemmin puolin julkaistuja levytyksiä. Vaihtoehtoista ja äärimmäisen raskasta metallimusiikkia noiseen, shoegazeen ja post-rockiin yhdistelevä Boris on pysynyt asemassaan yhtenä metallimusiikin kulttisuosikeista ympäri maailmaa myös myöhemmillä albumeillaan.

   Aikaisemmin Boris on nähty Suomessa keväällä 2008 sekä viimeksi syksyllä 2016, jolloin bändi soitti klassikkoalbuminsa “Pink” täyteenahdetulle Tavastialle.

   LIPUT:
   - ennakkoon Ticketmasterista alk. 22,50 EUR
   - ovelta 24 EUR

   http://borisheavyrocks.com/
   http://www.facebook.com/borisheavyrocks
   http://www.elmu.fi/
   http://www.fullsteam.fi/ S/K18

   Cost: ALK 22,50€

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT BORIS (JPN)