Change Location × Trondheim, Norway

  Recent Locations

   Nordafjells reunion + Folkemusikkpub in Trondheim


   • Nordafjells reunion + Folkemusikkpub Photo #1
   1 of 1
   May 24, 2019

   Friday   8:30 PM

   4 Dokkparken
   Trondheim, Sør-Trøndelag

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Nordafjells reunion + Folkemusikkpub

   Nordafjells reunion + Folkemusikkpub
   Folkemusikkgruppa Nordafjells feirer 20 år, dette feier de blant annet med konsert på Dokkhuset! I tillegg flesker vi til med folkemusikkpub etter konserten, så ta med både instrument og dansesko.

   Nordafjells består av fem musikere som alle har de musikalske røttene godt plantet i den norske folkemusikken, med hovedvekt på folkemusikken fra Oppdal- og gudbrandsdalsområdet. De har utviklet et lydbilde og en musikalsk stil som er særegen og deres første plate, General (2005) ble nominert til Spellemannpris.
   De har vunnet gruppespill på Landsfestivalen i gammeldansmusikk, og har i tillegg en rekke topplasseringer fra samme festival. I 2008 representerte de Norge på EBUs internasjonale folkemusikkfestival i Moskva. I 2009 gav de ut plata Røst med originalmusikk komponert av Andreas Bjørkås og de kom til finalen i INTRO-folk samme år.

   Nordafjells har kun opptrådt en håndfull ganger siden 2010. Likevel sitter låtene overraskende godt fortsatt, og kjemien mellom musikerne er like god som tidligere. Nordafjells gleder seg derfor til og gjenforenes, og de lover spilleglede og humør fra scena! Det blir også noen nye låter å høre!

   Gruppa består av:
   Andreas Bjørkås – fele
   Øyvind Sandum – trekkspill/torader
   Even Røhjell – trekkspill
   Knut Sneve – kontrabass
   Gaute Iversen – gitar

   Arr: TrondheimFOLK

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.