Change Location × Genk, Belgium

  Recent Locations

   Falun Dafa - Workshops in Domein Bokrijk GENK in Genk


   • Falun Dafa - Workshops in Domein Bokrijk GENK Photo #1
   1 of 1
   April 22, 2019

   Monday   7:00 PM - 8:30 PM (on various days)

   Bokrijklaan 1
   Genk, Limburg

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Falun Dafa - Workshops in Domein Bokrijk GENK

   Mediteren - je weet dat je het eigenlijk zou moeten doen. Voor meer kalmte, innerlijke rust en een betere gezondheid. Maar het lukt je maar niet. Tot nu - ga meteen aan de slag met de meditatiemethode Falun Dafa!

   Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Het is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld.

   Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

   Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je tijdens de wintermaanden elke maandagavond van 19u tot 20u30 terecht in de turnzaal van Kapermolen te Hasselt.

   Opgelet ! Tijdens de zomermaanden (van mei tot en met september) gaan de oefenlessen door op het Wereldplein van Domein Bokrijk, ook elke maandagavond van 19u tot 20u30.

   Voor meer info: 0488/615098 of wilfried.duchamps@telenet.be

   Categories: Outdoors & Recreation | Sports

   This event repeats on various days:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.