Change Location × Sint-Truiden, Belgium

  Recent Locations

   Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa - Stadspark St-Truiden in Sint-Truiden


   • Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa - Stadspark St-Truiden Photo #1
   1 of 1
   April 20, 2019

   Saturday   9:00 AM - 10:30 AM (weekly on Saturdays for 50 times)

   Ark van het Park 1
   Sint-Truiden, Limburg

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa - Stadspark St-Truiden

   Misschien moet je overwegen om te beginnen mediteren. De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

   Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is deze Falun Dafa meditatie echt iets voor jou.

   Falun Dafa, ofwel Falun Gong, is een traditionele zelf cultivatie methode. Het verbetert het lichamelijke en geestelijke welzijn door meditatie en oefeningen en ontwikkelt iemands karakter volgens de universele principes Waarachtigheid, Mededogen en Verdraagzaamheid.

   Falun Dafa werd eeuwenlang van leraar op leerling doorgegeven voor het in 1992 in China openbaar werd gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Sindsdien beoefenen tientallen miljoenen mensen Falun Dafa met enorme verbeteringen in gezondheid en welzijn.

   Er zijn vier staande oefeningen en een zittende meditatie. Deze eenvoudige oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

   Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zaterdag van 09u00 tot 10u30 terecht in het Stadspark van Sint-Truiden (nabij de ingang aan de St-Trudostraat). Bij mooi weer worden de oefeningen buiten gedaan. Bij slecht weer kan u ons vinden in het lokaal 'Ark van 't Park'.

   Iedereen is van harte welkom om mee te doen!

   Voor meer informatie: johan.bijnens@gmail.com of 0473/457.924

   Categories: Sports

   This event repeats weekly on Saturdays for 50 times:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.