Change Location × Zagreb, Croatia

  Recent Locations

   CodeAcross Hrvatska 2014 in Zagreb


   • CodeAcross Hrvatska 2014 Photo #1
   1 of 1
   February 21, 2014 - February 22, 2014

   Friday  10:00 AM - Saturday 2:00 PM

   Ilica 15/1
   Zagreb, Croatia

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   CodeAcross Hrvatska 2014

   Što je CodeAcross?

   CodeAcross je internacionalni događaj građanske uključenosti koji se događa u više od 50 gradova diljem svijeta. Programeri, grafički dizajneri, istraživači, javne osobe, donosioci političkih odluka i sva ostala zainteresirana javnost rade zajedno u poboljšavanju njihove zajednice koristeći ljude i snagu interneta.

   Do sada smo izrađivali internetske aplikacije, otvarali javne podatke, i inspirirali gradske intuzijaste i civilne inovatore da oblikuju vladine usluge. Pridruži nam se na CodeAcrossu!

   Više od transparentnosti

   Ovogodišnja CodeAcross tema je “Više od transparentnosti” a inspirirana je knjigom pod nazivom Beyond Transparency. “Više od transparentnosti” nas potiče da razmišljamo o otvaranju javnih podataka a i dalje od toga te da se usredotočimo na korištenje tih podataka. Kada lokalne vlasti, civilni tehnologisti i zajednica koriste javne podatke efikasno - rezultat je bolje upravljanje odlukama, učinovitije usluge, i okolina gdje građani doprinose zdravlju svoje zajednice. Za više informacija posjeti beyondtransparency.org

   Organizira Code for Croatia, suorganizira Rational International i GONG.

   Categories: Conferences & Tradeshows

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT CodeAcross Hrvatska 2014