Change Location × Nederland, Netherlands

  Find Me

  • Use Current Location

  Recent Locations

   AVM 2012 in Nederland

   • AVM 2012 Photo #1
   1 of 1
   June 28, 2012

   Thursday  12:15 PM - 1:45 PM

   Nederland, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   0 people like this event
   EVENT DETAILS
   AVM 2012

   Op 27 en 28 juni 2012 vindt AVM 2012 plaats op het Hilversumse Mediapark. Het evenement is, zoals men het zelf formuleert “The largest and most important Broadcast exhibition in The Netherlands”.
   Dat belooft wat met zo’n pakkende ondertitel. Natuurlijk is CineGrid van de partij, met een middagsessie op 28 juni over Immersive media, met sprekers van TNO, Sony en Media Guild. Tijdens de sessie wordt in drie presentaties ingegaan op de jongste ontwikkelingen op het gebied van “Beyond HD”-productie en -distributie. We bekijken de ontwikkelingen in de markt en vertellen wat er in geavanceerde Europese onderzoeksprojecten als CineGrid maar ook FascinatE gebeurt. Het programma voor de middagsessie (12.15-13.45 uur) is als volgt:

   Omar Niamut, senior research scientist bij TNO, presenteert resultaten uit het Europese onderzoeksproject FascinatE, waar TNO samen met partners zoals de BBC, Fraunhofer en ARRI kijkt wat er mogelijk wordt als we de beschikking hebben over Ultra HTDV.

   Bas Roelfsema, solution key account manager van Sony bespreekt waar het naartoe gaat met 4K video – wat kunnen we verwachten aan producten?

   Auke Ferwerda, directeur van Media Guild gaat in op de markt voor 4K in Nederland en zijn eigen ervaring met de productie van een 4K-documentaire
   over de Noord-Zuidlijn.

   De sessie is gratis toegankelijk als je je vooraf registreert.

   Cost: Free -

   Categories: Technology

   Links:
   Registration
   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT AVM 2012