Change Location × Bergen, Norway

  Recent Locations

   Seigmen in Bergen


   • Seigmen Photo #1
   1 of 1
   May 31, 2019

    

   Olav Ryes vei 48
   Bergen, Hordaland 5006

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Seigmen

   4-dagspassene er UTSOLGT!
   Husk at det fortsatt er dagspass til alle dager igjen!

   Seigmen gjenskaper fire klassiske konserter på Hulen

   1993 - Seigmen besøker Hulen for første gang
   1994 - De er tilbake med albumet “total” i bagasjen.
   1995 - To besøk etter monsterhiten “Metropolis”
   1997 - Seigmen presenterterer “Radiowaves” for Hulen-publikumet, det siste studioalbum før bandet bryter opp.

   2019: Hulen fyller 50 år - la oss dra tilbake!
   29. mai - 1. juni: Seigmen gjenskaper fire klassiske konserter på Hulen.

   Det hører til sjeldenhetene at en konsertvenue markerer 50 år med kontinuerlig drift, ikke bare i Norge men også i internasjonal sammenheng. Så har da også Hulen i Bergen spilt en helt spesiell og sentral rolle for fremadstormende norske band i en mannsalder. Da Seigmen slapp sin første CD “Pluto” i 1992 ble et av de første eksemplarene sendt per post til Bergen med håp om en spillejobb. Det første besøket kom året etter, og gjennom hele nittitallet og i alle Seigmens faser var Hulen på turnélista. Selv etter at “Metropolis" solgte til platinum og bandet solgte ut landets største klubbscener gikk turen innom den lille studentklubben inne i fjellet. Seigmen var til stede da Hulen feiret sitt 25 års jubileum, Hulen ble besøkt på avskjedsturnéen i 1999. Tilfeldigvis (og utrolig nok) er 2019 også året da Seigmen rmarkerer 30 år som band. Tiden er inne for en skikkelig feiring!

   I forbindelse med Hulens 50-årsjubileum vil Seigmen i løpet av fire dager forsøke å gjenskape fire klassiske konserter som fant sted der på nittitallet. Den 29. mai 2019 vil bandet med publikums hjelp forsøke å rekonstruere setlisten og stemningen fra den første konserten de holdt der 26 år tidligere, 29. september 1993. Dagen etter går vi et år fram i tid til gigen i 1994, året da både EPen “Hjernen er Alene” og albumet “total" kom ut.
   31. mai tar vi turen tilbake til oktober 1995 og de to konsertene som fulgte i kjølvannet av albumet og monsterhiten “Metropolis". Den 1. juni rundes fire konsertdager av i 1997 med gigen som markerte utgivelsen av “Radiowaves”, det siste studioalbumet før bandet ga seg i 1999. Dette blir med andre ord en meget sjelden anledning til å feire både Hulens og Seigmens historie med fire unike konserter og et knippe låter som nesten aldri fremføres live lenger.

   Foto: Heidi Thorbjørnsen

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.