Change Location × Bergen, Norway

  Recent Locations

   CC Cowboys in Bergen


   • CC Cowboys Photo #1
   1 of 1
   October 13, 2017

   Friday   7:00 PM

   Georgernes Verft 12
   Bergen, Hordaland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   CC Cowboys

   Bergenserne elsker CC Cowboys. De siste årene har de spilt konserter for feststemte forsamlinger på USF Verftet og Bergenhus Festning. Nå er de tilbake!

   CC Cowboys har en høy stjerne i Bergen. Alle som har sett dem i konsertformat vet at CC Cowboys er et strålende liveband, enkelt og greit! 

   Neste høst kommer CC Cowboys tilbake, og fredag 13. oktober er det nok en gang USF Verftet som er åstedet for en festaften i regi av Fredrikstadbandet som har fått en stadig voksende fanskare her vestpå de siste årene.

   Debutalbumet "Blodsbrødre" i 1990 ble hedret med Spellemannsprisen, og frem til 1998 tilførte de med jevne mellomrom sterke tilskudd til diskografien. CC Cowboys tok så en pause noen år, hvor Grønneberg ga ut to soloalbum.

   I 2002 var de tilbake med delvis ny besetning; Jørn Christensen på gitar og Per Vestaby på bass. Agne Sæther på trommer har vært med hele veien. Stadig er det Magnus Grønnebergs sterke vokal og låtskriving som utgjør bærebjelken i bandets solide identitet.

   I 2015 feiret CC Cowboys 25-års jubileum for med en langstrakt turné, samt sitt studioalbum nummer 10: Til det blir dag. Albumet ble rost med femmere i blant annet Dagbladet og Dagsavisen, sistnevnte meldte at bandet bare blir «bedre og bedre». Dette vet vi at dere som har sett CC Cowboys i liveformat de siste årene kan skrive under på.

   Cost: Kr 500 / 445

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT CC Cowboys