Change Location × Netherlands

  Recent Locations

   Give it Dub Mala, Egoless + more! in Tilburg


   • Give it Dub Mala, Egoless + more! Photo #1
   1 of 1
   November 30, 2019

    

   44 Veemarktstraat
   Tilburg, Noord-Brabant 5038 CV

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Give it Dub Mala, Egoless + more!

   Al een decennium lang verpulvert Give it Dub zalen en festivals met de beste dubstep en aanverwante bass stijlen. Iconisch in thuisstad Nijmegen, maar inmiddels ook berucht door heel het land. Genoeg reden om die speciale 10-jarige verjaardag dubbeldik te vieren en Doornroosje eenmalig in te ruilen voor 013.

   En wie jarig is trakteert, dus de dubplates en lage frequenties worden deze nacht geserveerd door niemand minder dan Mala. Van donkere kelders in Zuid-Londen, tot aan Dekmantel Festival of een chique concertgebouw (incl. voltallig orkest): Mala weet het publiek op de meest uiteenlopende plekken in te pakken. Naast een extra lange set van deze GiD favoriet, staat er nog een buitenlandse headliner op de bill: de Kroatische Egoless. Zijn originele benadering van het klassieke dub gevoel heeft hem releases opgeleverd op o.a. SYSTEM, Innamind, ZamZam en… Mala’s Deep Medi.

   De avond wordt opgewarmd door maar liefst drie Tilburgse heads. Te beginnen met een dubwise set van Floz, en daarna een speciale b2b tussen ex-Trigga head honcho - DMDN - en de man met misschien wel de meest exclusieve dubstep vinyl collectie van Tilburg – King of Snake.

   Give them some signal!


   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.