Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Wayne Hussey – Klubb DÖD in Stockholm


   • Wayne Hussey – Klubb DÖD Photo #1
   1 of 1
   November 8, 2019

   Friday   9:00 PM

   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Wayne Hussey – Klubb DÖD

   Insläpp: 20:00
   Scen: 21:00
   18 år Klubb DÖD är Stockholms förnämsta klubb för dig som uppskattar mörk musik med underground- och DIY-anda. Klubb DÖD ger er de senaste och mest briljanta akterna inom scenen. Denna kväll: Wayne Hussey!

   Wayne Hussey är en levande legend. Han är kanske mest känd för sin 30-åriga karriär med brittiska bandet The Mission, som haft enorma framgångar med album som ”Gods Own Medicine” och ”Carved In Sand”. Många känner också till att han var gitarrist i The Sisters Of Mercy under 80-talet och medverkade på albumet ”First & Last & Always”. Wayne var också en av medlemmarna i ”Dead or Alive”. Wayne har ett livsverk bakom sig med hundratals låtar, turnéer världen över och åtskilliga samarbeten med en mängd artister. Han har influerat en hel genre och generation med sitt låtskrivande, gitarrspel och sin stämma, och den 8 november kommer han till Klubb DÖD och Nalen.

   Om det finns biljetter kvar i dörren kostar de 340 SEK.

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 280 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.