Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Sean Rowe in Stockholm


   • Sean Rowe Photo #1
   1 of 1
   December 11, 2019

   Wednesday   8:00 PM

   Regeringsgatan 74
   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Sean Rowe

   Insläpp: 19:00
   Scen: 20:00
   18 år Med starka texter och ett makalöst gitarrspel, samt en röst så djup och kraftig att den inte lämnar någon oberörd, är den amerikanska singer-songwritern Sean Rowe en sann artist. Sedan debuten 2011 har Rowe levererat några av den moderna folkmusikens kanske finaste låtar. Den 11 december kommer Rowe till Nalen och Stockholm – biljetterna är släppta!

   Trots att Rowe började spela gitarr och uppträda på barer runtom hemtrakterna i New York vid en ung ålder dröjde det fram till 2009 innan karriären verkligen tog fart. Då fick han nämligen frågan om att öppna för Noah and the Wale på deras brittiska turné, och kort därefter fick Rowe ett skivkontrakt via ANTI-records. Via dem släppte han tre album varav det senaste, “Madman” (2014) hyllades enorm och framhölls av flera recensenter som ett av det årets bästa skivor. Sedan dess har Rowe släppt ytterligare ett album – skivan “New Lore” som kom 2017. “New Lore” gavs ut via Rowes nya, egna skivbolag och finansierades via en Kickstarter-kampanj.

   Det är inte för intet som Wall Street Journal har jämfört honom med storheter som såväl 60-talets Van Morrison som Johnny Cash; alla som någonsin hört låten “To Leave Something Behind” tenderar att hålla med. Senast Sean Rowe besökte Nalen var 2015 för en konsert som fick fem av sex stjärnor av Gaffas recensent. Denna gång kommer han till intima Nalen Klubb.

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 240 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.