NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Stockholm, Sweden

  Recent Locations

   Flyttas: Mezzoforte in Stockholm


   • Flyttas: Mezzoforte Photo #1
   1 of 1
   September 15, 2020

   Tuesday   9:00 PM

   Regeringsgatan 74
   Stockholm, Stockholms län

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Flyttas: Mezzoforte

   Insläpp: 20:00
   Scen: 21:00
   18 år Denna konsert kommer att flyttas men nytt datum är ej klart. Så snart det är klart kommer vi att uppdatera hemsidan samt maila alla köpare.

   Eythor, Fridrik, Johann och Gulli var bara femton och sexton år gamla när de tillsammans bildade bandet Mezzoforte i Reykjavik 1977. De fyra tonårskillarna delade kärleken till sina instrument, men också nyfikenheten och intresset för musiken i stort. Nu har de hunnit med många år i branschen tillsammans, och den 15 september besöker de Stockholm och Nalen.

   Mezzofortes entusiasm och energi gjorde att de snart hamnade i blickfånget hos den isländska skivproducenten Steinar Berg, som redan i ett tidigt skede var övertygad om att detta kunde bli en internationell succé. Bandet skrev på kontrakt och producerade snabbt tre album, men det var det fjärde albumet som spelades in i London 1982, ”Surprise, Surprise”, som skulle komma att spela en central del i Mezzofortes framgångssaga. Här skapades och befästes Mezzofortes omissigenkännliga sound, i form av medryckande groove, spännande solon och melodier som fastnar redan från första ton.

   När singeln ”Garden Party” släpptes 1983 tog det verkligen fart för Mezzoforte, som började spelas frekvent på klubbar och diskotek runt om i London. Det slutade inte sämre än en A-listad låt hos de största radiostationerna i Storbritannien; BBC One och Capital Radio. Sen dess har Mezzoforte ständigt turnerat över hela världen, och deras energi och glädje när de spelar är något som måste upplevas live — det blir något extra efter 40-års musicerande tillsammans.

   Denna konsert är stående.

   OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

   Cost: 410 SEK + service

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Flyttas: Mezzoforte. Book your stay now!